Δωρεάν συμβουλευτική μαθητών, για επαγγελματικό προσανατολισμό

Δημοσίευση: 21 Σεπ 2016 18:49 | Τελευταία ενημέρωση: 21 Σεπ 2016 18:54

Στοχεύοντας στη σωστή και έγκαιρη προετοιμασία των μαθητών/τριών, για τις εκπαιδευτικές τους επιλογές, όσο αφορά στην αναζήτηση επαγγελματικού προσανατολισμού, η διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ν. Λάρισας ανακοινώνει στους μαθητές-τριες, όπως και στους εκπαιδευτικούς που εφαρμόζουν τον Σχολικό Επαγγελματικό Προσανατολισμό, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο, ότι μπορούν να επισκεφθούν το Κέντρο Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού (ΚΕ.ΣΥ.Π.) Λάρισας (ΚΕ.ΣΥ.Π.).

Αναφέρει δε ότι: «Το Κέντρο Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού (ΚΕ.ΣΥ.Π.) Λάρισας παρέχει Συμβουλευτική στήριξη και Πληροφόρηση σε θέματα Επαγγελματικού Προσανατολισμού σε μαθητές/τριες, νέους/ες ως 25 χρονών και γονείς, ενώ υποστηρίζει το έργο των εκπαιδευτικών  που εφαρμόζουν τον Σχολικό Επαγγελματικό Προσανατολισμό  (Προγράμματα Αγωγής Σταδιοδρομίας σε όλα τα σχολεία, μάθημα Σχολικός Επαγγελματικός Προσανατολισμός-Ασφάλεια και υγιεινή στους χώρους εργασίας στην Α τάξη ΕΠΑΛ, προγράμματα μετάβασης από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο, κάθε είδους δράση σχολικού επαγγελματικού προσανατολισμού σε όλα τα σχολεία). Στη Συμβουλευτική  υπάρχει η δυνατότητα χρήσης και ψυχομετρικών εργαλείων (test επαγγελματικού προσανατολισμού).

Στο πλαίσιο της Πληροφόρησης το ΚΕ.ΣΥ.Π. διαθέτει πληροφοριακό και ενημερωτικό υλικό για θέματα Εκπαίδευσης και Κατάρτισης και παράλληλα με βιωματικά εργαστήρια αναζήτησης εκπαιδευτικής πληροφορίας ενθαρρύνει την ανάπτυξη δεξιοτήτων αυτοπληροφόρησης των ενδιαφερομένων μέσα από αξιόπιστες ιστοσελίδες. Το Κέντρο Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού (ΚΕ.ΣΥ.Π.) Λάρισας στεγάζεται στα γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Λάρισας, (Καλλιθέας (Τάκη Τσόγκα) 11, τηλέφωνο/Φαξ: 2410-258405  e-mail: kesyplar@sch.gr, υπεύθυνη Βλαχοδήμου Ευπραξία.

To ωράριο λειτουργίας προσαρμόζεται (και με απογευματινή λειτουργία) έτσι ώστε να εξυπηρετούνται οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να επισκεφτούν το ΚΕΣΥΠ.

Για ατομική ή ομαδική συμβουλευτική ή/και πληροφόρηση συνιστάται τηλεφωνική προσυνεννόηση στο τηλέφωνο 2410 258405, τις εργάσιμες ημέρες και τις ώρες 12:00 – 14:00».

       

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass