Διαγραφή εκπαιδευτικών που κινήθηκαν με σκοπιμότητα

Δημοσίευση: 29 Σεπ 2016 11:03 | Τελευταία ενημέρωση: 29 Σεπ 2016 11:11

Για την  εκ των υστέρων δοθείσα, από το ΥΠ.Π.Ε.Θ., παράταση στην προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων για τα υπηρεσιακά συμβούλια εκπαιδευτικών, η Διδασκαλική Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών, (ΔΟΕ), υποστηρίζει: « ότι δημιουργεί υπόνοιες σκοπιμότητας «παρέμβασης» εκ μέρους του ΥΠ.Π.Ε.Θ. στη διαδικασία. Ταυτόχρονα ανοίγει το δρόμο για τη δημιουργία κλίματος καχυποψίας, γεγονός που δυναμιτίζει το κλίμα προ των εκλογών για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων των εκπαιδευτικών στα υπηρεσιακά συμβούλια.

Θεωρούμε ότι η αναγνώριση οποιασδήποτε υποψηφιότητας (ατόμου ή συνδυασμού) η οποία ενδέχεται να προκύψει μετά την υποβολή των ψηφοδελτίων από τη Δ.Ο.Ε. στο Υπουργείο και τις Περιφερειακές Διευθύνσεις, δημιουργεί ζήτημα ως προς την εγκυρότητα της εκλογικής διαδικασίας.

Επιπλέον δηλώνουμε ότι ως Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. δε θα δεχτούμε ό, τι «αίφνης» προκύψει μετά την 26η Σεπτεμβρίου 2016 και ιδιαίτερα συνδυασμούς ή υποψήφιους των οποίων οι υποψηφιότητες δεν υποβλήθηκαν ποτέ μέσω της Δ.Ο.Ε., όπως προβλέπει το Π.Δ. 1/2003.

Σε τέτοια περίπτωση θα απαιτήσουμε από το ΥΠ.Π.Ε.Θ. την ανάκλησή τους και θα προχωρήσουμε στις απαιτούμενες ενέργειες για τη διαγραφή από τους συλλόγους και τη Δ.Ο.Ε. αυτών που κινήθηκαν με σκοπιμότητα, φαλκιδεύοντας την όλη διαδικασία».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass