Εκτός διδακτικού ωραρίου, τα σχολικά εργαστήρια

Δημοσίευση: 29 Σεπ 2016 15:11

Εξωδιδακτική, θεωρείται για τους εκπαιδευτικούς στα σχολεία, η ανάληψη ευθύνης του σχολικού εργαστηρίου, καθώς όπως διευκρινίζεται από τον γενικό γραμματέα του υπουργείου παιδείας κ. Ι. Παντή:

«Για τους εκπαιδευτικούς οι οποίοι έχουν οριστεί υπεύθυνοι εργαστηρίων: α) πληροφορικής στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση ή β) πληροφορικής στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση ή γ) φυσικών επιστημών στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση δεν προβλέπεται μείωση διδακτικού ωραρίου και αναλαμβάνουν την ευθύνη του εργαστηρίου ως αποκλειστική εξωδιδακτική απασχόληση κατά την κατανομή των εργασιών από το σύλλογο διδασκόντων».

Παράλληλα, επισημαίνεται ότι η ανάληψη της ευθύνης των Εργαστηρίων Πληροφορικής και Φυσικών Επιστημών των σχολικών μονάδων από εκπαιδευτικούς της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης νοείται ως «αποκλειστική εξωδιδακτική απασχόληση» κατά την έννοια ότι οι εν λόγω εκπαιδευτικοί δεν αναλαμβάνουν καμία άλλη εξωδιδακτική εργασία της σχολικής μονάδας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass