Σε πορεία δημιουργίας ενός εικονικού μουσείου

Δημοσίευση: 24 Νοε 2016 13:00

Εκπαιδευτικοί του λυκείου Νίκαιας, στο πλαίσιο προγράμματος «ERASMUS + ( KA2)», πραγματοποίησαν συνάντηση με εταίρους τους στην Πορτογαλία, στην πόλη Salvaterra de Magos, στο χώρο του σχολείου Instituto de Educacão e Formacão de Sorraia , Lda.

Στο χώρο αυτό διενεργήθηκαν οι εργασίες με τη συμμετοχή των αποστολών από τις τέσσερις συνεργαζόμενες χώρες του προγράμματος (Ελλάδα, Ιταλία, Πορτογαλία και Ισπανία) που θέμα του έχει «Το Μουσείο που θα ήθελα», ένα εικονικό θεματικό μουσείο για την ενέργεια.

Οι αποστολές ενημερώθηκαν αναλυτικά για το πρόγραμμα από τους συντονιστές , την Ιταλική αποστολή και οργάνωσαν το σχέδιο εργασίας , επίλυσαν απορίες, αλλά και γνωρίστηκαν μεταξύ τους.

Οι εταίροι συμφώνησαν εγγράφως την υλοποίηση του προγράμματος το οποίο θα διαρκέσει δύο χρόνια , από τον Οκτώβριο του 2016 έως τον Σεπτέμβριο του 2018.

Στην ελληνική αποστολή συμμετείχαν εκπροσωπώντας το ΓΕΛ Νίκαιας οι εκπαιδευτικοί Μαλάμης Γρηγόρης (διευθυντής) , Καραγιάννης Δημήτριος (σύνδεσμος επικοινωνίας ) , Θεοδώρου Βασιλική και Τσιούρβα Μαρία ( όλοι μέλη της παιδαγωγικής ομάδας ).

Στον ελεύθερο χρόνο τους οι αποστολές είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή μεταξύ τους , με την τοπική κοινωνία αλλά και τα αξιοθέατα της περιοχής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass