ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ «ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΕΙΟ»

Ημερίδα Μαθηματικών στη Λάρισα

Δημοσίευση: 02 Δεκ 2016 10:20

Επιμορφωτική ημερίδα για τους καθηγητές Μαθηματικών του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα διοργανώνει το Παράρτημα Λάρισας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας , αύριο Σάββατο στις 9.00 π.μ. στο Χατζηγιάννειο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο.

Τίτλος της είναι «Σύγχρονες και καινοτόμες μαθηματικές προσεγγίσεις: Από την επιστημονική θεώρηση στη διδακτική πράξη» και περιλαμβάνει τέσσερις εισηγήσεις που θα πραγματοποιήσουν οι: Λάμπρου Μιχάλης , καθηγητής τομέα ανάλυσης του Μαθηματικού τμήματος του Πανεπιστημίου Κρήτης,

Τσώνης Αθανάσιος , Phd, σχολικός σύμβουλος Μαθηματικών Ν. Λάρισας, και Κεΐσογλου Στέφανος , Phd, επίτιμος σχολικός σύμβουλος Μαθηματικών.

Θα ακολουθήσει διάλογος με τους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς στους οποίους θα χορηγηθεί και σχετική βεβαίωση συμμετοχής στην ημερίδα.

H Διοικούσα Επιτροπή ευχαριστεί θερμά τον δήμαρχο Λαρισαίων και τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου για την υλική και ηθική συνεισφορά τους στη διοργάνωση της ημερίδας.

Όπως σχεδιάζει η Διοικούσα Επιτροπή της Ε.Μ.Ε. Λάρισας , θα οργανωθούν έως το τέλος της σχολικής χρονιάς επιστημονικές ημερίδες ευρείας θεματολογίας και γενικευμένης απήχησης για τη μαθηματική κοινότητα του νομού και στοχευμένα «εργαστήρια μαθηματικής σκέψης» με σκοπό την επιμόρφωση των συναδέλφων μαθηματικών και γενικότερα την προώθηση της μαθηματικής επιστήμης και της κριτικής σκέψης.

Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο ενός ολοκληρωμένου και στοχευμένου προγράμματος διαρκούς ενημέρωσης και επιμόρφωσης των καθηγητών Μαθηματικών που έχει εκπονήσει η νέα Διοικούσα Επιτροπή της Ε.Μ.Ε. Λάρισας , σε συνεργασία με την κεντρική διοίκηση της Εταιρείας και τις διάφορες Μαθηματικές Σχολές των Πανεπιστημίων της χώρας.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τη διοργάνωση ανάλογων ημερίδων καθ΄ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς με περιεχόμενο που καλύπτει την ύλη των Μαθηματικών τα οποία διδάσκονται στα σχολεία , με έμφαση σε τομείς όπως η εμβάθυνση και η διαθεματικότητα των επιστημών , η Διδακτική των Μαθηματικών και η χρήση τεχνολογιών στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass