ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ

Ακαδημία ρομποτικής στη Λάρισα

Δημοσίευση: 01 Ιαν 2017 16:32

Για την προώθηση των επιστημών, τεχνολογίας, μαθηματικών και ρομποτικής

Παρουσίαση της Επιστημονικής Εκπαιδευτικής Ένωσης για την Προώθηση των Επιστημών, Τεχνολογίας, Μαθηματικών και Ρομποτικής “STEM Robotics Academy”, πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στη Λάρισα. Τα μέλη της Επιστημονικής Ένωσης, παρουσίασαν τους στόχους και σκοπούς της Επιστημονικής Ένωσης (μη κερδοσκοπικής οργάνωσης).

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο κ. Γιάννη Μπαρά η “STEM Robotics Academy”, δημιουργήθηκε με σκοπό να δώσει τη δυνατότητα και τις ευκαιρίες στα μέλη της μέσω της Επιστήμης, της Έρευνας, της Καινοτομίας και της συνεργασίας να καινοτομήσουν, να ξεχωρίσουν, να δημιουργήσουν να κτίσουν το μέλλον τους, να κινηθούν μπροστά.

Επίσης έχει ως σκοπό την προαγωγή της Εκπαιδευτικής Ρομποτικής (σχεδιασμός, κατασκευή και προγραμματισμός Ρομπότ) σε μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και ενήλικες.

Την παρουσίαση παρακολούθησαν πλήθος εκπαιδευτικών, επαγγελματιών και αλλά και μαθητών που συμμετέχουν στα σεμινάρια Εκπαιδευτικής Ρομποτικής τα οποία διοργανώνει η “STEM Robotics Academy”. Παρουσιάστηκε video από την πρόσφατη Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής (26-28 Νοεμβρίου, Νέο Δελχί, Ινδία) όπου συμμετείχε ομάδα μαθητών στην κατηγορία ρομποτικού ποδοσφαίρου κατακτώντας την 9η θέση, υποστηριζόμενη από την “STEM Robotics Academy”.

Επίσης ανακοινώθηκε η συνεργασία με το Εργαστήριο Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου στο ερευνητικό πρόγραμμα ER4STEM (EUOrizon 2020).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass