Διευθυντές σχολείων ενημερώθηκαν για τη διαχείριση κινδύνων στο σχολείο

Δημοσίευση: 15 Φεβ 2017 12:05 | Τελευταία ενημέρωση: 15 Φεβ 2017 12:13

Εκπρόσωποι της Τροχαίας, του δήμου Λαρισαίων, του Ερυθρού Σταυρού, της Πυροσβεστικής..., ενημέρωσαν τους διευθυντές δημοτικών σχολείων, Γυμνασίων και Λυκείων της Λάρισας, για το πως πρέπει να αντιμετωπίζουν και να διαχειριστούν κάθε είδους κίνδυνο, μέσα σε ένα σχολικό περιβάλλον, αλλά και για την πρόληψή του.

Ειδικότερα, στο «Χατζηγιάννειο» Πνευματικό Κέντρο Λάρισας, πραγματοποιήθηκε ημερίδα με θέμα «Πρόληψη και ασφάλεια στο σχολείο», με συνδιοργάνωση των διευθύνσεων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Λάρισας, του ΚΠΕ Κισσάβου – Ελασσόνας, του Περιφερειακού Τμήματος Λάρισας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας, της Τροχαίας Λάρισας και του Δήμου Λαρισαίων.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο αντιδήμαρχος δήμου Λαρισαίων κ. Γ Σούλτης, η περιφερειακή διευθύντρια εκπαίδευσης Θεσσαλίας κ. Ελένη Αναστασοπούλου, ο διοικητής της Πυροσβεστικής υπηρεσίας ν. Λάρισας, κ. Ράπτης, ο διοικητής Τροχαίας Λάρισας κ. Σεραφείμ Καφετζής, ο διευθυντής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ν. Λάρισας κ. Ι. Καψάλης και ο διευθυντής της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης ν. Λάρισας κ. Σωτ. Βούλγαρης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass