ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ

Βραβεύσεις μαθητών του Τυρνάβου

Δημοσίευση: 31 Μαρ 2017 12:10
Στιγμιότυπο από την επίσκεψη των μαθητών του Γ.Ε.Λ. Τυρνάβου στην εκδήλωση βράβευσης των συμμαθητών τους στον διαγωνισμού αφίσας από τον ΟΚΑΝΑ Στιγμιότυπο από την επίσκεψη των μαθητών του Γ.Ε.Λ. Τυρνάβου στην εκδήλωση βράβευσης των συμμαθητών τους στον διαγωνισμού αφίσας από τον ΟΚΑΝΑ

Στη βράβευση μαθητών του Γενικού Λυκείου Τυρνάβου και μαθητών του ιστορικού 1ου Γυμνασίου Τυρνάβου «Αχιλλέας Τζάρτζανος» και του 1ου Δημοτικού Σχολείου Τυρνάβου προχώρησε το Δημοτικό Συμβούλιο με ομόφωνη απόφαση. Εισηγήτρια ήταν η πρώην πρόεδρος του σώματος και πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κ. Ρούλα Σουρλαντζή – Ζαχαράκη η οποία ενημέρωσε το σώμα.

Στον χώρο της Πρωτοβάθμιας αλλά και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σημειώθηκαν σημαντικές διακρίσεις σε διαγωνισμούς Πανελλήνιους.

Συγκεκριμένα η μαθήτρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Τυρνάβου Δήμητρα Εξάρχου της Β’ τάξης πήρε το 1ο βραβείο (με ψηφιακό έργο) το οποίο συνοδεύεται με το ποσό των 200 ευρώ στον πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό «ένα μήλο την ημέρα… το μήλο συμβάλλει στην υγιεινή διατροφή!» Για μαθητές Δημοτικού.

Η επίσημη βράβευση θα γίνει στις 7 Απριλίου, Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, σε ειδική εκδήλωση σε αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο κτίριο του Υπουργείου Παιδείας. Ο Διαγωνισμός άλλωστε πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και με την αρωγή του Υπουργείου Υγείας.

Το σώμα συγχάρηκε τη μαθήτρια και ιδιαίτερα τη διευθύντρια του 1ου Δημοτικού σχολείου Τυρνάβου κ. Αθανασία Τσιού που φροντίζουν να μάθουν στους μαθητές τα ευεργετήματα της υγιεινής διατροφής.

Οι μαθήτριες της Α΄ τάξης Λυκείου, του Γενικού Λυκείου Τυρνάβου: Μαρία Γεωργάκη, Ζαφειρία Νάκα και Ευαγγελία Αντωνίου, οι οποίες υπό την επίβλεψη της εκπαιδευτικού κ. Ελένης Καλαμπαλίκη δημιούργησαν ένα εμπνευσμένο σχέδιο με το οποίο και διακρίθηκαν στον διαγωνισμό αφίσας του ΟΚΑΝΑ και πήραν το πρώτο βραβείο.

Σημαντική η συμβολή της κ. Ελένης Καλαμπαλίκη και του συλλόγου διδασκόντων και ιδιαίτερα της διευθύντριας του Λυκείου κ. Κωνσταντινιάς Πατσή που παροτρύνουν τους μαθητές να συμμετέχουν στα κοινά μέσα από διαγωνισμούς όπως αυτός του ΟΚΑΝΑ με τίτλο «Αγαπώ τον εαυτό μου-Νοιάζομαι για σένα» και μαθαίνουν στα παιδιά την αγάπη για τον συνάνθρωπο».

Επίσης ιδιαίτερη αναφορά έγινε στη διάκριση των μαθητών του 1ου Γυμνασίου Τυρνάβου «Αχιλλέας Τζάρτζανος» στον 9ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ποίησης και Διηγήματος του Μορφωτικού Ομίλου Πετρούπολης, υπό την αιγίδα της Unesco.

Οι διακριθέντες μαθητές είναι:

-Χαρισούλη Αγγελική: 1ο βραβείο στην κατηγορία κοινωνικό-ψυχολογικό διήγημα

-Μπασδέκη Αθανασία: 2ο βραβείο στην κατηγορία αστυνομικό διήγημα.

-Μπαλάφας Νικόλαος-Μάριος: 3ο βραβείο στην κατηγορία κοινωνικό-οικογενειακό διήγημα.

-Τσιγγέλη Ευαγγελία: 3ο βραβείο στην κατηγορία ψυχολογικό διήγημα.

Τόσο τα παιδιά όσο και η κ. Μαρία Κιούση φιλόλογος που επιμελήθηκε τη συμμετοχή των μαθητών στον διαγωνισμό, καθώς και η διευθύντρια κ. Τζένη Μπόραντα με την ενθάρρυνση της οποίας τα παιδιά απέδωσαν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους και διακρίθηκαν, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Τέλος το Δημοτικό Συμβούλιο Τυρνάβου στην επόμενη συνεδρίαση σε ειδική τελετή θα βραβεύσει όλους τους διακριθέντες μαθητές.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass