ΔΙΑΛΕΞΗ ΤΟΥ ΣΤ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΣΤΟ ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ

Η ανταποδοτικότητα των δημόσιων έργων υποδομών κοινής ωφελείας

Δημοσίευση: 04 Απρ 2017 13:50

Διάλεξη με θέμα "Δημόσια έργα υποδομών κοινής ωφελείας: Επιπόλαιη στοχοθεσία, μικρή ανταπόδοση ", του Στέφανου Γεωργιάδη , τ. Γενικό Διευθυντή Λειτουργίας Δικτύων και Εγκαταστάσεων της ΕΥΔΑΠ, θα δοθεί την ερχόμενη Παρασκευή 7 Απριλίου στις 5 μ.μ. στο ΤΕΙ/Θ στη Λάρισα.

Η σεμιναριακή διάλεξη εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος Μεταπτυχιακών σπουδών στη Διοίκηση και Διαχείριση Έργων και Προγραμμάτων του ΤΕΙ Θεσσαλίας και θα δοθεί στο κτίριο Διοίκησης Επιχειρήσεων & Μηχανικών Πληροφορικής, 1ος όροφος, αίθουσα 6.

* Ο Στέφανος Γεωργιάδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1955, και έλαβε το δίπλωμα Πολιτικού Μηχανικού από την Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1978. Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά.

Η πορεία του στην ΕΥΔΑΠ Α.Ε. ξεκίνησε το 1983, είναι μεγάλη και πετυχημένη, καθώς προσέφερε απτό έργο στην παροχή υπηρεσιών ύδρευσης και αποχέτευσης πολλών εκατομμυρίων ανθρώπων για περισσότερα από 30 χρόνια, αρχικά ως Υπεύθυνος Υδροδότησης και στη συνέχεια ως προϊστάμενος της Υπηρεσίας Αυτοκατασκευών. Από το 1997 μέχρι το 2008 ήταν στη Διεύθυνση Δικτύου Ύδρευσης, αρχικά ως Αναπληρωτής και στη συνέχεια ως Διευθυντής Δικτύου Ύδρευσης. Τη διετία 2008-2010 διετέλεσε Βοηθός Γενικός Διευθυντής Λειτουργίας Δικτύων και Εγκαταστάσεων Ύδρευσης και Αποχέτευσης, ενώ από το 2010 έως το 2014 χρημάτισε Γενικός Διευθυντής Λειτουργίας Δικτύων και Εγκαταστάσεων και είχε την κύρια ευθύνη για τις πηγές ύδρευσης και τα εξωτερικά υδραγωγεία, τα διυλιστήρια πόσιμου νερού, τα δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης, καθώς και τα Κέντρα Επεξεργασίας Λυμάτων σε όλη την περιοχή αρμοδιότητας της ΕΥΔΑΠ.

Έχοντας εργαστεί σε όλες τις επιμέρους δράσεις του συστήματος (σχεδιασμός, μελέτη, κατασκευή, λειτουργία, αξιοποίηση), διαθέτει την εμπειρία αλλά και βαθιά γνώση αντικειμένου του τρόπου διαχείρισης των διατιθέμενων πόρων, υλικοτεχνικής υποδομής, ανθρώπινου δυναμικού, outsourcing, και κεφαλαίων για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των αναγκών των πολιτών. Εντοπίζοντας σχετικές επιστημονικές έννοιες και τεχνολογικές εξελίξεις σχεδιάζει και υλοποιεί ρεαλιστικές δράσεις για την ικανοποίηση των καθημερινά αυξανομένων απαιτήσεων βελτίωσης του επιπέδου των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους πολίτες σε όλους τους τομείς αρμοδιότητάς του με προεξέχοντα τα θέματα των εφαρμογών στον έλεγχο των διαρροών και της διαχείρισης της πίεσης του πόσιμου νερού. Έχει εξειδίκευση στην αειφόρο διαχείριση υδάτινων πόρων, με εμπειρία σε καταστάσεις λειψυδρίας. Πιστεύει ακράδαντα στην έννοια του “value engineering”, και στην εφαρμογή τεχνολογιών αιχμής για την περαιτέρω αξιοποίηση των υφισταμένων επενδύσεων κι όχι την άσκοπη παραγωγή νέων, αξιοποιώντας τους διαθέσιμους πόρους και αυξάνοντας την αξία των υποδομών, επεκτείνοντας το προσδόκιμο ζωής των υποδομών μέσω της βέλτιστης λειτουργίας και της στοχευμένης συντήρησής τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass