ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΔΕΥΑ

Διάλεξη του Στ. Γεωργιάδη στο ΤΕΙ/Θ

Δημοσίευση: 09 Απρ 2017 9:04

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 7 Απριλίου 2017 η σεμιναριακή διάλεξη που οργανώθηκε στα πλαίσια του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) στη Διοίκηση και Διαχείριση Έργων και Προγραμμάτων (ΔΔΕΠ) του ΤΕΙ Θεσσαλίας και ειδικότερα του μεταπτυχιακού μαθήματος «Ειδικά Θέματα Διοίκησης και Διαχείρισης Έργων» με θέμα: «Δημόσια έργα υποδομών ύδρευσης-αποχέτευσης: επιπόλαιη στοχοθεσία, μικρή ανταπόδοση».

Η διάλεξη είχε ως καλεσμένο ομιλητή τον κ. Στέφανο Γεωργιάδη, πρώην γενικό διευθυντή Δικτύων της ΕΥΔΑΠ που προσέλκυσε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον τόσο της ακαδημαϊκής, όσο και της τοπικής κοινότητας και την παρακολούθησαν καθηγητές, μεταπτυχιακοί και προπτυχιακοί φοιτητές και απόφοιτοι του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και ιδιώτες μηχανικοί.

Ιδιαίτερη βαρύτητα στη διάλεξη έδωσε η παρουσία υπηρεσιακών στελεχών των τοπικών ΔΕΥΑ της Λάρισας, του Τυρνάβου και της Ελασσόνας καθώς και του Προέδρου της ΔΕΥΑ Ελασσόνας κ. Φώτη Καραγκόγκου. Στο πλαίσιο της διάλεξης και στον εκτενή διάλογο που ακολούθησε με τους συμμετέχοντες, προσφέρθηκε σημαντική επιστημονική και εμπειρική γνώση σε σχέση με τις αστοχίες του σχεδιασμού αλλά και την προβληματική υποστήριξη έργων υποδομών ύδρευσης και αποχέτευσης στην Ελλάδα. Δόθηκαν απαντήσεις για τους παράγοντες που οδήγησαν στη σημερινή κατάσταση ενώ αναλύθηκαν και οι προϋποθέσεις σταθερής παροχής ποιοτικών υπηρεσιών ύδρευσης και αποχέτευσης στο πλαίσιο της σημερινής υποστελέχωσης των περισσότερων ΔΕΥΑ στην ιδιαίτερη οικονομική περίοδο που διανύουμε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται να συνεχιστεί και μετά το Πάσχα η σειρά αυτή ανάλογων σημαντικών διαλέξεων σε ειδικά θέματα της διαχείρισης έργων το τρέχον ακαδημαϊκό εξάμηνο, με αξιόλογους προσκεκλημένους ομιλητές.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass