ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ

Εκπαιδευτικές επισκέψεις φοιτητών

Δημοσίευση: 14 Απρ 2017 9:15

Φοιτητές του 6ου εξαμήνου της κατεύθυνσης Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων του ΤΕΙ πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της εταιρίας παραγωγής και διανομής τροφίμων «PFS - Παπαγεωργίου Food Service ABEE», που λειτουργεί στη Λάρισα από το 1991.

Ξεναγήθηκαν από στελέχη της επιχείρησης στις ιδιόκτητες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής γύρου και κρεατοσκευασμάτων που αποτελούνται από τη μονάδα παραγωγής, τα ψυγεία συντήρησης - κατάψυξης, τους αποθηκευτικούς χώρους των προϊόντων, το τμήμα logistics και τα γραφεία διοίκησης. Επίσης ενημερώθηκαν για τον τρόπο λειτουργίας και διοίκησης αλλά και την οικονομική πορεία της επιχείρησης. Στη συνέχεια παρατέθηκε στους φοιτητές πλούσιος μπουφές με όλα τα προϊόντα της επιχείρησης.

Τους φοιτητές συνόδευσαν οι καθηγητές του τμήματος κ.κ. Αμοιράδης Χρήστος και Τσουβαλά Καλλιόπη. Ευχαρίστησαν τον κ. Παπαγεωργίου και τους συνεργάτες του για τη θερμή υποδοχή και την άψογη φιλοξενία που τους παρείχαν.

Την ίδια μέρα πραγματοποίησαν επίσκεψη στον Αγροτικό Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Τυρνάβου, όπου ξεναγήθηκαν στους χώρους του και ενημερώθηκαν σχετικά με τη διαδικασία οινοποίησης, τις ποσότητες και τα προϊόντα του συνεταιρισμού, ευχαριστώντας τέλος τον διευθυντή του και τους συνεργάτες του συνεταιρισμού για την υποδοχή και την εμπεριστατωμένη ενημέρωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass