ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΣΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Βραβεύσεις φοιτητών και καθηγητών

Δημοσίευση: 29 Απρ 2017 11:32

Με τη βράβευση νέων φοιτητών αλλά και καθηγητών που διδάσκουν στο Κοινωνικό Φροντιστήριο, ολοκληρώθηκε χθες εκδήλωση της ΕΛΜΕ Λάρισας που έγινε στο Μουσικό Σχολείο Λάρισας.

Η εκδήλωση, που άνοιξε με χαιρετισμό που απηύθυναν διοργανωτές και επίσημοι προσκεκλημένοι, ξεκίνησε με μικρή εισαγωγή για το μουσικό μέρος, από την υπεύθυνη του Συνόλου Μουσικής Κινηματογράφου του Μουσικού Σχολείου Λάρισας, Φρ. Αστ. Κτιστάκη, Σύνολο που πλαισίωσε την εκδήλωση.

Ακολούθησε η βράβευση των 120 μαθητών, παιδιά μελών της ΕΛΜΕ Λάρισας που αποφοίτησαν το σχολικό έτος 2015-16 και πέτυχαν την εισαγωγή τους σε σχολές πανεπιστημίων και ΤΕΙ.

Στη συνέχεια βραβεύθηκαν οι καθηγητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου που διδάσκουν σε μαθητές που προέρχονται από οικονομικά αδύναμες οικογένειες. Να σημειωθεί ότι στο Κοινωνικό Φροντιστήριο της ΕΛΜΕ Λάρισας παρακολουθούν μαθήματα 85 μαθητές Α’ , Β’ και Γ’ τάξεων Λυκείου, εκ των οποίων οι 60 για μαθήματα και οι 25 για αθλήματα. Τα μαθήματα διδάσκουν 24 καθηγητές, τρεις εκ των οποίων είναι γυμναστές προετοιμάζοντας τους μαθητές για τα προαπαιτούμενα αθλήματα σε στρατιωτικές σχολές και ΤΕΦΑΑ.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Να διευκρινισθεί ότι από την ΕΛΜΕ βρίσκεται σε εξέλιξη η προσπάθεια αλληλεγγύης προς τους μαθητές, που αντιμετωπίζουν συνθήκες ακραίας φτώχειας. Έτσι όσοι επιθυμούν να συνδράμουν, μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης, είδη φαρμακευτικής περίθαλψης και ρουχισμού στην ΕΛΜΕ Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass