Η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΖΗΤΑ

«Κανένα παιδί έξω από το ολοήμερο νηπιαγωγείο»

Δημοσίευση: 04 Μαϊ 2017 9:25

Με αφορμή την έναρξη εγγραφών στα νηπιαγωγεία η Πανελλαδική Γραμματεία Εκπαιδευτικών, ανακοινώνει: «Είναι δικαίωμα και ανάγκη κάθε νηπίου και προνηπίου και απαίτηση κάθε γονιού να γραφτεί το παιδί του στο Δημόσιο Νηπιαγωγείο της περιοχής του χωρίς κανέναν αποκλεισμό! Είναι ταυτόχρονα επιτακτική ανάγκη να γραφτούν στο ολοήμερο, Νηπιαγωγείο και Δημοτικό, όλα τα παιδιά που οι γονείς τους θα κάνουν αίτηση χωρίς καμία άλλη προϋπόθεση!

Καλούμε και είμαστε σίγουροι ότι όλες οι συναδέλφισσες Νηπιαγωγοί θα σταθούν ως παιδαγωγοί και θα γράψουν όλα τα παιδιά από 4 - 6 χρόνων στο Δημόσιο Νηπιαγωγείο και όσα ζητηθεί και στο ολοήμερο. Οι διάφορες "προϋποθέσεις" που θέτουν οι αντιεκπαιδευτικοί νόμοι των προηγούμενων αλλά και της παρούσας κυβέρνησης πρέπει να καταργηθούν στην πράξη. Η εγγραφή όλων των παιδιών στο ολοήμερο Νηπιαγωγείο εξασφαλίζει το δικαίωμά τους όλα να δέχονται την ίδια Προσχολική Αγωγή.

Καλούμε τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε. όλης της χώρας να πρωτοστατήσουν, ώστε να διασφαλιστεί το δικαίωμα όλων των νηπίων και προνηπίων να φοιτήσουν στο Δημόσιο Νηπιαγωγείο αλλά και όσων οι γονείς τους το επιθυμούν στο ολοήμερο».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass