Πρόσληψη εκπαιδευτικών στο ΚΕΚ Λάρισας του ΟΑΕΔ

Δημοσίευση: 06 Μαϊ 2017 9:06

Την πρόσληψη εκπαιδευτικών στο ΚΕΚ Λάρισας, για την υλοποίηση ενός προγράμματος κατάρτισης 30 κρατουμένων στις φυλακές Τρικάλων, που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα κοινωνικής και επαγγελματικής επανένταξης, με τίτλο «Μαγειρική» προκήρυξε η διοίκηση του ΟΑΕΔ.

 Για την υλοποίηση του προγράμματος αυτού, διάρκειας 350 ωρών, και προκειμένου ο Οργανισμός να καλύψει τις ανάγκες σε ωρομίσθιο εκπαιδευτικό προσωπικό, με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου, καλεί όσους ενδιαφέρονται και πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις να υποβάλουν αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά από την ερχόμενη Τετάρτη 10/5/2017 έως και την Παρασκευή 19 Μαΐου μόνο με συστημένη επιστολή ή με ταχυμεταφορά (από 8:30 π.μ. έως 13:30 μ.μ.) στο ΚΕΚ Λάρισας (Ερμογένους 10), για τη δημιουργία πινάκων αξιολόγησης και επιλογής.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν όλοι οι εκπαιδευτές οι οποίοι πληρούν τους όρους και τις προϋποθέσεις της σχετικής προκήρυξης. Πληροφορίες για τις ζητούμενες ειδικότητες, τα μαθήματα, την υποβολή αιτήσεων και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, δίνονται στο ΚΕΚ Λάρισας του ΟΑΕΔ και στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ www.oaed.gr (στη στήλη Νέα/Ανακοινώσεις)

Σημειώνεται πως τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν εντός του καταστήματος κράτησης Τρικάλων σε ημέρες και ώρες συμβατές με το εσωτερικό πρόγραμμα λειτουργίας του Καταστήματος. Λόγω της ιδιαιτερότητας των καταρτιζομένων και των συνθηκών διδασκαλίας, όλοι οι υποψήφιοι εκπαιδευτές που επιθυμούν να διδάξουν στο πρόγραμμα αυτό, θα πρέπει να παρακολουθήσουν σχετικό σεμινάριο ενημέρωσης στο ΚΕΚ Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass