ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΜΕ ΛΑΡΙΣΑΣ

Πρωτοβουλία ενάντια στη φτώχεια των μαθητών

Δημοσίευση: 06 Μαϊ 2017 8:45

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Λάρισας με ανακοίνωσή της «απευθύνει έκκληση στους καθηγητές, στους γονείς, στους μαθητές και γενικότερα σε όλη την κοινωνία για τη συγκέντρωση τροφίμων, ειδών πρώτης ανάγκης, ειδών φαρμακευτικής περίθαλψης, ρουχισμού ή οτιδήποτε άλλο, για να διατεθεί για την άμεση ανακούφιση των μαθητών μας και των οικογενειών τους που πλήττονται από την κρίση και ζούνε σε συνθήκες φτώχειας και ανέχειας.

Αρκετοί συμπολίτες μας έχουν ανταποκριθεί στο παραπάνω κάλεσμα και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό. Παράλληλα υπενθυμίζουμε στους μαθητές μας, στους γονείς, στους συναδέλφους και σε όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια, το υλικό που θα συγκεντρώσουν να το παραδώσουν μέχρι και την Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017, στο γραφείο της Ε.Λ.Μ.Ε. (Λαπιθών 6) ή αν αδυνατούν να το μεταφέρουν οι ίδιοι, να επικοινωνήσουν με τα παρακάτω τηλέφωνα για την παραλαβή του:

Παναγιώτου Νικόλαος 6937-036.180, Μαγαλιού Ερμιόνη 6972-400.261, Παπαδόπουλος Δημήτριος 6978-997.235 και, Γιουρούκης Αργύρης 6957-509.469. Η αλληλεγγύη στις βαριά χειμαζόμενες οικογένειες των μαθητών μας αποτελεί για εμάς αυτονόητη ηθική στάση, έμπρακτη ανθρωπιά, προτεραιότητα και υποχρέωση όλων μας θεμελιωμένη στην κατανόηση  της συλλογικής ευθύνης για την προάσπιση της ανθρώπινης ζωής» καταλήγει η ΕΛΜΕ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass