ΤΟΥ 23ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Μια φαντασμαγορική παράσταση παιδιών

Δημοσίευση: 02 Ιουν 2017 17:10

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, η παράσταση του 23ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας με τίτλο «Σώμα, κίνηση , φωνή, παιχνίδι φτιάχνω στη στιγμή».

Πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν οι μαθητές των Δ3 και Στ΄ τάξεων οι οποίοι ενθουσίασαν το κοινό με το πρωτότυπο και συναρπαστικό περιεχόμενο της παράστασης. Τα παιδιά έδειξαν ότι με τη φαντασία τους, το σώμα, την κίνηση και τη φωνή μπορούν να παίξουν, να ανακαλύψουν και να χαρούν. Η παράσταση ήταν βασισμένη στο bodypercussion – bodymusic, που είναι η δημιουργία μουσικής με τη χρήση του ανθρώπινου σώματος.

Την επιμέλεια της εκδήλωσης είχαν η εκπαιδευτικός μουσικής κ. Κουκολίτσου Κων/να, η εκπαιδευτικός θεατρικής αγωγής κ. Παπαδούλη Θεοδώρα και η εκπαιδευτικός εικαστικών κ. Λαμπρογιώργου Δήμητρα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας κ. Βούλγαρης Σωτήρης, η προϊσταμένη εκπαιδευτικών θεμάτων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Παπαδοπούλου Σοφία, η υπεύθυνη σχολικών δραστηριοτήτων κ. Χατζημίχου Κων/να, ο αιρετός του ΠΥΣΠΕ κ. Σίμος Βασίλης, ο πρώην διευθυντής Π.Ε Λάρισας κ. Σακελλαρίου Βασίλης, ο πρόεδρος και τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου καθώς επίσης οι γονείς των μαθητών και άλλοι πολίτες της Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass