ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ

Γιορτή λήξης μαθημάτων στο «Εργαστήριο ζωής»

Δημοσίευση: 13 Ιουν 2017 16:26

Μεγάλη γιορτή λήξης των φετινών μαθημάτων του «Εργαστηρίου ζωής» του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Λάρισας – Ο.ΚΑ.ΝΑ. , θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Ιουνίου στις 8.00 μ.μ. στον εξωτερικό χώρο του «Εργαστηρίου» , στο νεοκλασικό κτίριο της οδού Μανωλάκη 11Δ στη Λάρισα.

Τίτλος της εκδήλωσης είναι «Η ζωή αλλιώς», και όπως ανακοίνωσαν οι οργανωτές «ο τίτλος ταυτίζεται με το όνειρο, την αισιόδοξη στάση για τη ζωή και την προσπάθεια για αλλαγή.

Δεν αποτελεί απλώς ευχή και προσδοκία, αλλά κυρίως πρόταση για το πώς μπορούμε να οργανώσουμε τον εαυτό μας και τις κοινότητες μέσα στις οποίες ζούμε, να βελτιώσουμε ό,τι είμαστε και να δούμε τη ζωή αλλιώς…. Υπάρχει άραγε κι άλλος τρόπος; Κι αν ναι, η σύγχρονη αντίληψη για την πρόληψη μήπως έχει απαντήσεις, μήπως έχει τα κομμάτια που λείπουν; Ας δούμε πώς παρουσιάζουν τα μέλη των εργαστηρίων, μικρά και μεγαλύτερα, εικόνες από χρώματα, κίνηση, ρυθμό, παιχνίδι, φαντασία, πώς τις αντλούν από τη πραγματικότητα και πώς δημιουργικά τις μετουσιώνουν».

Στην εκδήλωση θα γίνει παρουσίαση της δουλειάς των τμημάτων του Εργαστηρίου ζωής», για τη χρονιά 2016-2017 και ειδικότερα το πρόγραμμα έχει ως εξής:

8.00μ.μ. Εικαστικές δράσεις: Ομαδικό επιτραπέζιο παιχνίδι καλών και κακών συνηθειών που έφτιαξαν τα παιδιά του εργαστηρίου των εικαστικών. Συμπλήρωση χρωματιστών κομματιών που λείπουν στη «Χαρά της πρόληψης».

9.00 μ.μ. Χαιρετισμοί

9.30 μ.μ. Παρουσιάσεις: «Φτιάξε το παραμύθι σου!» συμβουλές

για παραμύθια από τα παιδιά του Εργαστηρίου Παραμυθιού, «Το κομμάτι που λείπει» παρουσίαση του εικονογραφημένου παραμυθιού του Σελ Σιλβερτσάιν από τα παιδιά των Εργαστηρίων Χορού-Μουσικής και Θεάτρου, παρουσίαση εικόνων από το Εργαστήρι Φωτογραφίας.

Μουσική... χορός ...πάρτι!

Η διαδικασία των αιτήσεων συμμετοχής στις ομάδες του Εργαστηρίου Ζωής για τη χρονιά 2017-2018, ξεκινάει την ίδια μέρα, είναι δωρεάν και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο του Κέντρου Πρόληψης «Ορφέας» 2410 - 555935, κάθε μέρα από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass