ΣΤΟ 9 ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δράσεις θεματικής εβδομάδας

Δημοσίευση: 14 Ιουν 2017 16:10

Στο πλαίσιο της θεματικής εβδομάδας στο 9ο Γυμνάσιο Λάρισας πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης σε θέματα που αφορούν στους τρεις θεματικούς άξονες με έμφαση στη «Διατροφή και ποιότητα ζωής» καθώς και στην «Πρόληψη εθισμού και εξαρτήσεων» από εγκεκριμένους φορείς που υλοποιούν δράσεις στα σχολεία εδώ και πολλά χρόνια:

* Ενημέρωση - δραστηριότητα με θέμα «Ανθρώπινα δικαιώματα» στους μαθητές της Γ΄ τάξης από την υπεύθυνη του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων Δευτεροβάθμιας Λάρισας κ. Καστανίδου Σοφία.

* Ενημέρωση - ευαισθητοποίηση σε θέματα ισότητας στους μαθητές της Γ΄ τάξης από τις υπεύθυνες του ΚΕΘΙ (Συμβουλευτικό Κέντρο Λάρισας Περιφέρειας Θεσσαλίας) με θέμα «ο κοινωνικός ρόλος των φύλων».

* Ενημέρωση γονέων και εκπαιδευτικών με θέμα: «Η συμβολή της οικογένειας στην πρόληψη των εξαρτήσεων» από την Υπεύθυνη του ΟΚΑΝΑ (Κέντρο πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγή της ψυχοκοινωνικής Υγείας Νομού Λάρισας) κ. Κουφάκη Ειρήνη, Βιωματική δράση υγιεινής διατροφής στο πλαίσιο της θεματικής εβδομάδας ενταγμένη στο θεματικό άξονα «Διατροφή και ποιότητα ζωής» με τη στήριξη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

* Ενημέρωση με θέμα: «Εθισμός και διαδίκτυο» από τον Σχολικό Σύμβουλο Πληροφορικής κ. Δημ. Κολοκοτρώνη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass