ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ

Ξεκινά η δοκιμασία των ειδικών μαθημάτων στις πανελλήνιες

* Σε εξεταστικά κέντρα της Θεσσαλονίκης οι Λαρισαίοι υποψήφιοι, εκτός δύο εξαιρέσεων

Δημοσίευση: 19 Ιουν 2017 17:00

Μια …ανάσα πριν το τέλος, βρίσκονται οι υποψήφιοι των πανελληνίων εξετάσεων, που δεν θα συνεχίσουν την προσπάθειά τους με συμμετοχή τους στα ειδικά μαθήματα, τα οποία ακολουθούν την ερχόμενη Πέμπτη.

Ειδικότερα σήμερα Δευτέρα, «κλείνει» ο κύκλος της δοκιμασίας των γραπτών εξετάσεων, για τους υποψήφιους των Γενικών Λυκείων με Μαθηματικά -Στοιχεία Στατιστικής και Ιστορία. Ακολουθούν αύριο Τρίτη, οι υποψήφιοι Επαγγελματικών Λυκείων με τα εξής μαθήματα ειδικοτήτων: Δίκτυα υπολογιστών, Τεχνολογία δικτύων και επικοινωνιών, Καλλιέργεια ανθοκομικών φυτών, Ναυσιπλοϊα ΙΙ και Κινητήρες αεροσκαφών ΙΙ. Η αυλαία κλείνει την Τετάρτη 21 Ιουνίου, επίσης με τους υποψηφίους ΕΠΑΛ και με τα εξής μαθήματα: Ηλεκτροτεχνία, Αρχιτεκτονικό σχέδιο, Στοιχεία σχεδιασμού κεντρικών θερμάνσεων και Βοοτροφία- Αιγοπροβατοτροφία. ΕΙΔΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Οι Λαρισαίοι υποψήφιοι στα ειδικά μαθήματα, πλην των Αγγλικών, θα εξεταστούν σε εξεταστικά κέντρα της Θεσσαλονίκης. Επίσης ειδικά οι υποψήφιοι με Αναπηρία και Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες του ειδικού μαθήματος «ισπανικά» θα εξεταστούν στην Αθήνα στο κτίριο της Κεντρικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων (Ανδρέα Παπανδρέου 37, Τ.Κ. 151 80 - Μαρούσι, Ισόγειο, Πτέρυγα Δ). Το πρόγραμμα των εξετάσεων των Ειδικών Μαθημάτων των υποψηφίων για εισαγωγή σε Τμήματα Πανεπιστημίων, ΤΕΙ και των Σχολών Τουριστικής Εκπαίδευσης, για τα οποία απαιτείται εξέταση σε ειδικά μαθήματα, είναι το εξής:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 2017 ΓΙΑ ΓΕΛ & ΕΠΑΛ

 

PANELHNIES EIDIKA

 

Σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας: «Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης: μέχρι τις 08.00 π.μ. για τα μαθήματα με ώρα εξέτασης 08.30 π.μ., και μέχρι τις 14.30 για το μάθημα με ώρα εξέτασης 15.00. Η διάρκεια εξέτασης για τα μαθήματα των Ξένων Γλωσσών και της Αρμονίας είναι τρεις (3) ώρες, των Σχεδίων (Ελεύθερο και Γραμμικό) είναι έξι (6) ώρες, του ειδικού μαθήματος «Έλεγχος μουσικών ακουστικών ικανοτήτων» είναι περίπου είκοσι λεπτά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass