Πανελλαδικές: Οι υποψήφιοι εξετάζονται στα ειδικά μαθήματα

Δημοσίευση: 22 Ιουν 2017 8:43

«Δεύτερη πράξη» για τους υποψήφιους των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που εξετάζονται σήμερα στα ειδικά μαθήματα.

Σήμερα εξετάζονται στα Αγγλικά, ενώ, σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα ακολουθήσουν το μάθημα της Αρμονίας (23 Ιουνίου), ο έλεγχος μουσικών ακουστικών ικανοτήτων και τα Ισπανικά (24 Ιουνίου), το ελεύθερο σχέδιο (26 Ιουνίου) και το γραμμικό (27 Ιουνίου). Στη συνέχεια, θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις για τα Γερμανικά (28 Ιουνίου), τα Γαλλικά (29 Ιουνίου) και τα Ιταλικά (30 Ιουνίου).

Επίσης, από την Τρίτη 20 Ιουνίου, μέχρι και την Παρασκευή 30 Ιουνίου, διεξάγονται οι υγειονομικές εξετάσεις και η πρακτική δοκιμασία για τους υποψήφιους (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) που ενδιαφέρονται να εισαχθούν στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ).

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του υπουργείου Παιδείας, τα αποτελέσματα των μαθημάτων των πανελλαδικών αναμένεται να ανακοινωθούν στις 29 Ιουνίου.

Από χθες, Τετάρτη 21 Ιουνίου, οι υποψήφιοι μπορούν να αποκτήσουν τον προσωπικό τους κωδικό ασφαλείας από το Λύκειό τους, προκειμένου να μελετήσουν και σε πρώτη φάση να κάνουν κάποιες προσωρινές επιλογές για το μηχανογραφικό τους. Η τελική ημερομηνία για την υποβολή του μηχανογραφικού (στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr) είναι η Παρασκευή 14 Ιουλίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass