ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ 2017

«Περιπέτειες από σημείο σε σημείο» στην Αιγάνη

Δημοσίευση: 29 Ιουν 2017 17:53

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Περιπέτειες από σημείο σε σημείο» που υλοποιείται και στην Αιγάνη, θα πραγματοποιηθεί η δράση «Τα σημεία πάνω στο χάρτη». Το ραντεβού με τους μικρούς φίλους έχει κλειστεί για μεθαύριο Σάββατο 1 Ιουλίου, στις 8 το απόγευμα, στο θεατράκι του χωριού.

Φυσικά οι δράσεις συνεχίζονται στη βιβλιοθήκη Ραψάνης και στη βιβλιοθήκη Συκουρίου καθημερινά όπως έχει γράψει πρόσφατα η «Ε». Οι βιβλιοθήκες αποτελούν σημεία γύρω από τα οποία πλέκονται ιστορίες, μεγαλώνουν παιδιά, γεννιούνται δυνατότητες, χτίζονται κοινότητες. Είναι σημεία συνάντησης. Τα σημεία των βιβλιοθηκών συνδέονται μεταξύ τους και δημιουργούν δίκτυα. Το Δίκτυο Ελληνικών Βιβλιοθηκών στα δύο χρόνια λειτουργίας του έχει αναλάβει πανελλήνιες δράσεις, αναδεικνύοντας τις βιβλιοθήκες - μέλη του ως κέντρα της κάθε κοινότητας. Η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2017 διοργανώνεται από την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος και υλοποιείται χάρη στη συνεργασία εκατοντάδων βιβλιοθηκονόμων, εκπαιδευτικών και εθελοντών σε όλη την Ελλάδα.

Ιστοσελίδα διοργάνωσης: network.nlg.gr. Υπεύθυνη είναι η κ. Πανταζή Χάιδω

Βιβλιοθήκη: Δημοτική Βιβλιοθήκη Ραψάνης, Δημοτική Βιβλιοθήκη Συκουρίου, Δημοτική Βιβλιοθήκη Αμπελακίων. Τηλέφωνο: 2495061259. e-mail rapsanilibrary@yahoo.gr. ιστοσελίδα http://libraryrapsani.blogspot.gr.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass