ΧΡ. ΚΕΛΛΑΣ: ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΙΝΗΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ

«Οπισθοδρομικό το ν/σ για την Εκπαίδευση»

Δημοσίευση: 17 Ιουλ 2017 16:30

«Το νέο νομοσχέδιο για την εκπαίδευση φέρει τη σφραγίδα της οπισθοδρόμησης σε εποχές που η χώρα προσπάθησε να ξεπεράσει», τονίζει μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αναπληρωτής τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Λάρισας Χρήστος Κέλλας.

Ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνει πως «η Ν.Δ είναι υπέρ της συναίνεσης και του διαλόγου» για την Παιδεία, επισημαίνοντας ότι «όλο αυτό το χρονικό διάστημα που ο κ. Γαβρόγλου βρίσκεται στην ηγεσία του Υπ. Παιδείας, δεν έχει έλθει τίποτα με συναίνεση».

Σχετικά με την οικονομική πορεία της χώρας, ο βουλευτής της Ν.Δ κ. Κέλλας διερωτάται «γιατί η κυβέρνηση πανηγυρίζει», καθώς σημειώνει πως «επιβλήθηκαν στον ελληνικό λαό επιπλέον μέτρα λιτότητας, ως αποτέλεσμα της καταστροφικής διαπραγμάτευσης».

Όσον αφορά στο πάγιο αίτημα της ΝΔ για πολιτική αλλαγή, ο κ. Κέλλας τονίζει πως «κάθε μέρα που περνάει, η ζημιά που γίνεται στη χώρα είναι δυσβάσταχτη για τους Έλληνες πολίτες» ενώ σημειώνει πως «η ΝΔ έχει καλέσει τον ελληνικό λαό, εδώ και μήνες, σε μια συμφωνία αλήθειας, για να προχωρήσουμε μπροστά».

Τέλος, σχετικά με τις προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας για την αγροτική παραγωγή, ο κ. Κέλλας σημειώνει πως «πρέπει να δοθούν όλα τα εχέγγυα» σε εκείνους που θέλουν να ασχοληθούν με τον πρωτογενή τομέα, τονίζοντας μεταξύ άλλων, πως η ΝΔ σχεδιάζει ένα κράτος «που θα δημιουργήσει τις ευνοϊκές συνθήκες και θα δώσει κίνητρα για ποιότητα και γνώση».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass