ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ

«Μια ωραία, διάφανη παρέα»

Δημοσίευση: 26 Ιουλ 2017 16:35

Οι Συνεργαζόμενες Εκπαιδευτικές Κινήσεις (ΣΥΝΕΚ) Λάρισας, σε ανακοίνωσή τους, αναφέρουν: «ΔΑΚΕ – ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ – ΠΕΚ, τόσο διάφανη παρέα, που, όταν τους κοιτάς, βλέπεις απέναντι. Και τι είναι απέναντι; Η μαύρη αντίδραση.

Για άλλη μια φορά οι παρατάξεις ΔΑΚΕ – ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ – ΠΕΚ καταντούν την ΕΛΜΕ φερέφωνο συμφερόντων συγκεκριμένων κομμάτων, προσώπων και λογικών. Η σύμπλευσή τους πλέον καταντά σκάνδαλο.

Οι μάσκες έχουν πέσει καιρό τώρα. Οι υπόγειες διαδρομές και συνεννοήσεις τους έχουν βγει στο φως. Έχουν φροντίσει οι ίδιοι για αυτό.

Ως διαφάνεια εννοούν, να είναι ο αιρετός που απεκδύεται των ευθυνών του και κατά δήλωσή του δεν συμμετέχει στο Υ.Σ. για να κρατά σημειώσεις (σας θυμίζει κάτι αυτή η δουλειά;) και να ξέρει τους βαθμούς όλων για να τους χρησιμοποιήσει σε παραταξιακά παιχνίδια; Μήπως αποβλέπουν τελικά στην προσωπική στοχοποίηση των υπολοίπων μελών από όσους είναι διατεθειμένοι να πιέσουν και να απειλήσουν επισείοντας δικαστικές διώξεις ενάντια σ’ αυτούς που δεν θα συνταχτούν με τα συμφέροντά τους και δεν θα αλλάξουν τη γνώμη τους;

Όλες οι προσπάθειές τους να ακυρώσουν τα βήματα διαφάνειας που έχουν γίνει στο ΠΥΣΔΕ Λάρισας θα πέσουν στο κενό. Τους αφήνουμε να αναπολούν τις «ωραίες» εποχές που είναι γνωστές σε όλους τους συναδέλφους για την αδιαφάνεια, τα ρουσφέτια, τους ημέτερους. Τους αφήνουμε να ονειρεύονται πως αυτές οι «ωραίες» εποχές θα επιστρέψουν.

Τους αφήνουμε να συμπαρατάσσονται με τη μαύρη αντίδραση και προχωράμε με τη μεγάλη πλειοψηφία των συναδέλφων που μακριά από κομματικά, παραταξιακά και προσωπικά συμφέροντα πάλεψαν και παλεύουν για πραγματική διαφάνεια και αναβάθμιση της Δημόσιας Εκπαίδευσης».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass