ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

Εκπαίδευση στην ειρηνική επίλυση των συγκρούσεων

Δημοσίευση: 17 Οκτ 2017 16:13

Το Ινστιτούτο Ψυχοκοινωνικής Ανάπτυξης (Ι.Ψ.Α.), στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+, Μαθησιακή Κινητικότητα Προσωπικού Εκπαίδευσης Ενηλίκων, με τίτλο "Εκπαίδευση στη μη βίαιη επίλυση των συγκρούσεων», πραγματοποιεί στον χώρο του (Μ. Αλεξάνδρου 21, έναντι δικαστικού μεγάρου), εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα "Τεχνικές ειρηνικής επίλυσης συγκρούσεων", την Τρίτη 24 Οκτωβρίου και ώρα 17:00 – 21:00.

Στο πλαίσιο αυτό θα διεξαχθούν δύο βιωματικά εργαστήρια. Το πρώτο εργαστήρι αφορά τις τεχνικές της διαμεσολάβησης και το δεύτερο τις τεχνικές της μη βίαιης αντίστασης.

Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί μία προσπάθεια διάχυσης των νέων μεθοδολογικών προσεγγίσεων πάνω στη διαχείριση των συγκρούσεων, γνώσεις που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια των δύο κινητοποιήσεων σε Αγγλία και Βέλγιο. Κατά τη διάρκεια των εργαστηρίων οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν για τη φιλοσοφία των νέων προσεγγίσεων και να εκπαιδευτούν σε τεχνικές ειρηνικής επίλυσης των συγκρούσεων.

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο απευθύνεται σε: επαγγελματίες ψυχικής υγείας, γονείς και εκπαιδευτικούς. Υπεύθυνοι σεμιναρίου: Δήμητρα Παπαδήμα, ψυχολόγος – σύμβουλος Παιδιών και Εφήβων – Επιστημονικό Προσωπικό Ι.Ψ.Α., Πασχαλίνα Κόζυβα, βιολόγος – εκπαιδεύτρια Ενηλίκων – εθελόντρια Ι.Ψ.Α., Παππά Δήμητρα, εκπαιδευτικός Α/θμιας Εκπαίδευσης - υπεύθυνη Οργάνωσης και Διαχείρισης Δράσεων Ι.Ψ.Α. Με τη λήξη του σεμιναρίου θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ. 2410-258040. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και ο αριθμός συμμετοχών περιορισμένος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass