ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ GOOGLE

Εκπαιδεύτηκαν στην ψηφιακή διαφήμιση

Δημοσίευση: 26 Οκτ 2017 15:30

Η Google με την υποστήριξη του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Θεσσαλίας, διοργάνωσε δωρεάν τρίωρο σεμινάριο πάνω σε ψηφιακές δεξιότητες για τον τουρισμό, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Grow Greek Tourism Online».

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο τελετών του ΤΕΙ Θεσσαλίας στη Λάρισα, με πολύ μεγάλη συμμετοχή φοιτητών, κυρίως από το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων, με σκοπό να εκπαιδεύσει όλους τους φοιτητές που δήλωσαν συμμετοχή, σε βασικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ, όπως: H ευκαιρία που λέγεται Internet, συμβουλές για ένα καλύτερο website, τι είναι οι μηχανές αναζήτησης και πώς τις χρησιμοποιούμε, πώς διαφημιζόμαστε σε άλλα websites και στα socialmedia, πως μπορούμε να καταλάβουμε τους επισκέπτες μέσα από τα Web Analytics, κατευθύνσεις απασχόλησης στον digital κόσμο κ.α.

Τα σεμινάρια της Google πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς του Υπουργείου Παιδείας, του Υπουργείου Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) και του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).

Σημαντικός πυλώνας του προγράμματος, όπως τόνισε κατά την έναρξη του σεμιναρίου ο καθηγητής κ. Βελισσαρίου Ευστάθιος, «είναι οι φοιτητές των τμημάτων τουριστικών επιχειρήσεων, διοίκησης επιχειρήσεων και marketing να γνωρίσουν τις δυνατότητες που προσφέρει σήμερα η ψηφιακή τεχνολογία στην προώθηση και προβολή των επιχειρήσεων».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass