Τέλος πανελληνίων ξεκινούν οι επαναληπτικές

Δημοσίευση: 08 Ιουν 2015 18:34

Κλείνει αύριο Τρίτη, ο κύκλος των πανελληνίων εξετάσεων των μαθητών των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ, ομάδας Α΄) και ξεκινά αυτός των επαναληπτικών πανελληνίων εξετάσεων των μαθητών των γενικών λυκείων.

Αναλυτικότερα σήμερα οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ, διαγωνίζονται στα εξής μαθήματα: Σύγχρονες Γεωργικές Επιχειρήσεις, Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων, Εγκαταστάσεις Ψύξης, Ηλεκτροτεχνία ΙΙ και Μεταφορά Φορτίων.

Αντίστοιχα σήμερα, οι Λαρισαίοι και γενικότερα οι Θεσσαλοί, υποψήφιοι που θα συμμετάσχουν στις επαναληπτικές πανελλήνιες εξετάσεις, θα μεταβούν σε εξεταστικό κέντρο στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο 27ο ΓΕΛ Ανατολικής Θεσσαλονίκης (Κλεάνθους-Παπαηλιάκη, τκ.54453, 2310937402) και θα διαγωνιστούν στην έκθεση.

Oι υποψήφιοι με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες που κατέθεσαν αίτηση-δήλωση συμμετοχής στις πανελλαδικές εξετάσεις σε ΓΕΛ του νομού Λάρισας θα εξεταστούν στo1ο Γυμνάσιο Αμπελοκήπων – Ν. Πλαστήρα 54, Αμπελόκηποι, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310 731127 και 2310733124, φαξ 2310733120.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass