Προετοιμασία μαθητών για τον «Ευκλείδη»

Δημοσίευση: 16 Ιαν 2018 15:46

Με πρωτοβουλία της Διοικούσας Επιτροπής του Παραρτήματος Λάρισας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, διεξήχθησαν το περασμένο Σαββατοκύριακο, στο 1ο Γυμνάσιο Λάρισας, τα μαθήματα προετοιμασίας για τους μαθητές που διακρίθηκαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαθηματικών «Ο Θαλής» που διοργανώνει η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία και θα συμμετάσχουν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού «Ευκλείδης».

Η όλη προσπάθεια στηρίχθηκε στον εθελοντισμό των καθηγητών , δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, ενεργών μελών της ΕΜΕ, που αφιλοκερδώς οργάνωσαν εξειδικευμένα προπαρασκευαστικά μαθήματα για την αρτιότερη προετοιμασία των μαθητών Β’, Γ’ Γυμνασίου και Α’ Λυκείου που εξέφρασαν σχετικό ενδιαφέρον. Στηρίζεται επίσης στην αγάπη και το ενδιαφέρον για τα Μαθηματικά πολλών μαθητών του Νομού, που συμμετέχουν με διάθεση για βελτίωση των μαθηματικών τους γνώσεων, διεύρυνση των μαθηματικών οριζόντων σε νέα γνωστικά πεδία, εμβάθυνση και ενίσχυση σε ερευνητικά θέματα και αισιοδοξία για διακρίσεις στους διαγωνισμούς.

Στους μαθητές δόθηκε δωρεάν οργανωμένο εκπαιδευτικό υλικό για την υποστήριξη της προετοιμασίας τους, ενόψει του διαγωνισμού «Ευκλείδης» που θα διεξαχθεί το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 9.00 π.μ στο 2ο Λύκειο Λάρισας.

Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Λάρισας της ΕΜΕ ευχαριστεί ιδιαίτερα συναδέλφους και μαθητές για τη συμμετοχή τους στη μαθησιακή αυτή διαδικασία, τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Ιωάννη Καψάλη, καθώς και τη διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου Λάρισας κ. Γεωργίου Σταματία για την ευγενική φιλοξενία και τη γενικότερη υποστήριξή τους στις δράσεις του Παραρτήματος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass