Αποζημιώνονται οι εκπαιδευτικοί των περσινών πανελλαδικών

Δημοσίευση: 19 Ιουν 2015 22:43

Τα χρωστούμενα δεδουλευμένα τους θα πάρουν, οι εκπαιδευτικοί των πανελληνίων εξετάσεων του 2014, (ως βαθμολογητές ή μέλη επιτροπών Γενικών Λυκείων και Τ.Ε.Φ.Α.Α. ), σύμφωνα με νομοθετική ρύθμιση του Υπουργείου Παιδείας.

Αναλυτικότερα στο άρθρο 73 αναφέρεται: «Δαπάνες για την πληρωμή των αποζημιώσεων από συμμετοχή σε συλλογικά όργανα του πάσης φύσεως προσωπικού των Περιφερειακών Διευθύνσεων Εκπαίδευσης στις Πανελλαδικές εξετάσεις, οι οποίες διενεργήθηκαν από 28-5-2014 έως 30-6-2014, είτε καθ’ υπέρβαση των εγγεγραμμένων πιστώσεων του προϋπολογισμού είτε χωρίς την τήρηση των περί αναλήψεως υποχρεώσεων διατάξεων, δύνανται να εκκαθαριστούν σε βάρος των πιστώσεων του προϋπολογισμού του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων του τρέχοντος οικονομικού έτους, κατά παρέκκλιση των σχετικών με τα ανωτέρω διατάξεων».

Μετά από αλλεπάλληλες διαμαρτυρίες εκπαιδευτικών στη Λάρισα και τις διαβεβαιώσεις της διευθύντριας Περιφερειακής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας κ. Ελένης Αναστασοπούλου ότι είναι θέμα χρόνου, ήρθε η ώρα του θεμιτού αποτελέσματος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass