ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ

Ενημέρωση διευθυντών σχολικών μονάδων

Δημοσίευση: 12 Απρ 2018 15:34

Η Πανελλήνια Επιστημονική Ένωση Διευθυντών Σχολικών Μονάδων Π.Ε. διοργανώνει το 3ο σεμινάριο του 4ου επιμορφωτικού κύκλου 2017 – 2018 το Σάββατο 21 Απριλίου από τις 9:30 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα ΚΥΒΕ του Δήμου Περιστερίου, Εθν. Μακαρίου 1 και Κηφισού, Περιστέρι (κοντά στο σταθμό του Μετρό «Αγιος Αντώνιος», https://goo.gl/maps/AFj0i), με θέμα: «Το Σχολείο ως Οργανισμός που μαθαίνει: άλλη μια θεωρητική κατασκευή ή μια (νέα) πρόκληση;».

Εισηγητής θα είναι ο Δρ. Μανώλης Κουτούζης, αναπληρωτής καθηγητής Διοίκησης Εκπαιδευτικών Μονάδων στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Το σεμινάριο προσφέρεται εντελώς δωρεάν, και σε όσους το παρακολουθήσουν θα δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο τα μέλη της Ένωσης Διευθυντών που είναι οικονομικά τακτοποιημένα. Η οικονομική τακτοποίηση μπορεί να πραγματοποιηθεί και την ημέρα του σεμιναρίου. Επίσης, την ημέρα διεξαγωγής του σεμιναρίου θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής νέων μελών, ώστε να μπορούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και την Πέμπτη 19 Απριλίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://form.jotformeu.com/80993337038363. Για περισσότερες πληροφορίες: www.panenosi.gr, Τηλέμαχος Κουντούρης 6939-415171 και Νικόλαος Μακεδών 6972-093097.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass