Σεμινάριο για τα Μαθηματικά και τις Πανελλαδικές

Δημοσίευση: 05 Μαϊ 2018 15:48

Το Παράρτημα Λάρισας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, που υποστηρίζει συστηματικά και πολύπλευρα το πολύ σημαντικό έργο της διδασκαλίας των Μαθηματικών στα σχολεία, διοργανώνει σεμινάριο με θέμα: «Μαθηματικά Προσανατολισμού Γ΄ Λυκείου και Πανελλαδικές Εξετάσεις».

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο στις 6.30 το απόγευμα, στο αμφιθέατρο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Λάρισας ( 28ης Οκτωβρίου 9 ) και απευθύνεται σε καθηγητές Μαθηματικών δημόσιου, ιδιωτικού τομέα και μαθητές Γ΄ Λυκείου Θετικού Προσανατολισμού. Για τον σκοπό αυτό, η ΕΜΕ Λάρισας έχει προσκαλέσει δύο διακεκριμένους ομιλητές, οι οποίοι θα προσεγγίσουν ένα ευρύτατο φάσμα θεμάτων που απασχολούν τους συναδέλφους μαθηματικούς και τους μαθητές, πριν τη διεξαγωγή και των φετινών εξετάσεων, για τις οποίες η προετοιμασία και εργασία όλων βρίσκονται στην τελική ευθεία.

Τις εισηγήσεις του σεμιναρίου θα πραγματοποιήσουν:

-Θωμαΐδης Ιωάννης (Phd), σχολικός σύμβουλος Μαθηματικών με θέμα : «Απροσδόκητα Μαθηματικά Λάθη στις Πανελλαδικές Εξετάσεις».

-Μαυρίδης Γεώργιος, μαθηματικός – συγγραφέας με θέμα «Απόψεις για τη Διδασκαλία των Μαθηματικών στη Γ΄ Λυκείου». Να σημειωθεί ότι θα ακολουθήσει διάλογος με τους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς και θα απαντηθούν ερωτήματα και απορίες των μαθητών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass