Προσλήψεις προσωπικού στις κατασκηνώσεις

ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΓΙΑΣ

Δημοσίευση: 22 Ιουν 2018 15:22

Η Επιτροπή Μαθητικών Κατασκηνώσεων νομού Λάρισας ανακοίνωσε ότι για τις ανάγκες λειτουργίας της Μαθητικής Κατασκήνωσης Πλαταμώνα για το φετινό καλοκαίρι θα προσλάβει προσωπικό για 1 μήνα.

Αναλυτικότερα, η προκήρυξη αφορά στην κάλυψη των εξής θέσεων: Μία /έναν, μαγείρισσα/ μάγειρα (ΔΕ) απόφοιτος ή τελειόφοιτος Σχολής Μαγείρων και ελλείψει αυτών Υ.Ε. με εμπειρία στην ειδικότητα που να αποδεικνύεται με τα αντίστοιχα δικαιολογητικά. Μία/έναν βοηθό μάγειρα/σας (YE) με εμπειρία στην ειδικότητα που να αποδεικνύεται με τα αντίστοιχα δικαιολογητικά.

Ενός εργάτη/τισας καθαριότητας WC (ΥΕ). Χωρίς τυπικά προσόντα. Δύο εργατών/τριών (ΥΕ). Δύο Φυλάκων (ΥΕ). Χωρίς τυπικά προσόντα. Δύο λατζέρων/ισών (ΥΕ). Χωρίς τυπικά προσόντα. Μία τραπεζοκόμου (ΥΕ). Χωρίς τυπικά προσόντα. Ενός ιατρού (ΠΕ) με πτυχίο Ιατρικής Σχολής ημεδαπής ή εξωτερικού αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ και άδεια άσκησης επαγγέλματος.

Μία νοσοκόμα (ΤΕ) πτυχίο ΤΕΙ Νοσηλευτικής ή διετούς Επαγγελματικής Σχολής Δ.Ε. και άδεια ασκήσεως επαγγέλματος σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 21 του Ν. 2190/94, όπως αυτό τροποποιήθηκε με το άρθρο 9 του Ν.3812/2009.

Για να έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών. Αναλυτικά τα δικαιολογητικά περιγράφονται στην προκήρυξη που δημοσιεύεται σήμερα στην «Ε» (σε άλλη σελίδα).

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα υποβληθούν στα Γραφεία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας (Φαρσάλων και Δ. Τσάτσου 2 -2ος όροφος) μέχρι 28/06/2018 ωράριο εργασίας δημοσίων υπηρεσιών αυτοπροσώπως και όχι ταχυδρομικά. Για περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στον κ. Δημ. Χατζή (τηλ. 2410-251413).

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ο Δήμος Αγιάς προκήρυξε επίσης την πρόσληψη προσωπικού τρίμηνης απασχόλησης διαφόρων ειδικοτήτων για τις Κατασκηνώσεις Αγ. Παρασκευής, στο Στόμιο.

Αναλυτικότερα η προκήρυξη αφορά στις εξής θέσεις: Συντονιστής 1 θέση. Επιμελητές 2 θέσεις. Ειδικοί Συνεργάτες Ψυχαγωγοί 2 θέσεις. Ειδικοί Συνεργάτες Χειροτεχνίας 2 θέσεις. Γυμναστές 2 θέσεις. Ομαδάρχες 10 θέσεις. Διαχειριστής 1 θέση. Βοηθός Διαχειριστή 1 θέση. Αποθηκάριοι 1 θέση. Γιατροί 1 θέση. Νοσοκόμος/α 1 θέση. Μάγειροι 1 θέση. Βοηθοί Μαγείρων 1 θέση. Εργάτες –Εργάτριες 6 θέσεις. Οδηγοί 1 θέση. Προσωπικό Καθαριότητας 1 θέση. Φύλακας 1 θέση. Ειδικός Τεχνίτης 1 θέση. Ναυαγοσώστης 1 θέση.

Όπως σημειώνεται και στην προκήρυξη (αναλυτικά σε άλλη σελίδα στην «Ε»): «Ο τελικός αριθμός των ατόμων που θα προσληφθεί θα συναρτάται από τον αριθμό των παιδιών και των ηλικιωμένων που θα φιλοξενηθούν στις κατασκηνώσεις. Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται από 22-6-2018 έως και 29-6-2018».

Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται: Στην έδρα του Δήμου στην Αγιά και στην υπεύθυνη κ. Παπαδημητρίου Αικατερίνη (κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες), ταχυδρομικά στη διεύθυνση: ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ, ΚΑΛΥΨΩΣ ΑΛΕΞΟΥΛΗ 27, ΤΚ 40003, ΑΓΙΑ (Υπόψη κ. Παπαδημητρίου Αικατερίνης), αποστολή στο e-mail:kathypap1013@gmail.com. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 24943-50100 και 24943-50120.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass