«Η ΔΑΠ εμπόδιο στη συγκρότηση ΔΣ των συλλόγων»

Δημοσίευση: 25 Ιουν 2018 15:50

Σκόπιμη κωλυσιέργια καταγγέλει η ΠανσπουδαστικήΈνα μήνα και κάτι μετά τις φοιτητικές εκλογές δεν έχουν ακόμη συγκροτηθεί τα διοικητικά συμβούλια των συλλόγων, όπως καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Πανσπουδαστική.

Ρίχνοντας την ευθύνη στην παράταξη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ που αναδείχτηκε πρώτη δύναμη στις εκλογές, στην ανακοίνωση επισημαίνονται μεταξύ άλλων τα εξής: «Καταγγέλλουμε τη ΔΑΠ - ΝΔΦΚ για την απαράδεκτη στάση που κρατάει, που έχει την πλειοψηφία στους Συλλόγους του ΤΕΙ, βάζοντας εμπόδιο στη συγκρότηση των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων. Οι εκλεγμένοι της ΔΑΠ μια μας λένε πως δεν θέλουν να συγκροτηθούν τα ΔΣ, μια πως θέλουν αλλά δεν μπορούνε, την άλλη πως θα συγκροτηθούν τα ΔΣ όποτε θέλουν αυτοί. Τα Δ.Σ. των συλλόγων αυτών υπάρχουν μόνο ως σφραγίδες ουσιαστικά τα τελευταία χρόνια. Οι εκλεγμένοι της ΔΑΠ είναι άφαντοι, δεν έχουν κάνει τίποτα όλη τη χρονιά. Η διάλυση των Συλλόγων και η απογοήτευση που προκαλεί, είναι διάχυτη στους σπουδαστές όλων των σχολών. Μάλιστα σε μία περίοδο που έχουμε να αντιμετωπίσουμε μεγάλες αλλαγές στις σχολές μας. Με την κυβέρνηση, και τις διοικήσεις του Πανεπιστήμιου και του ΤΕΙ Θεσσαλίας, να προωθούν αλλαγές που υπονομεύουν το μέλλον και τα δικαιώματά των σπουδαστών του ΤΕΙ. Μπροστά σε όλα αυτά οι εκπρόσωποι της ΔΑΠ είναι άφαντοι και όχι μόνο αυτό, αλλά βάζουν εμπόδιο στο να δοθεί απάντηση και αγώνας για όλα αυτά από τον Σύλλογο των ίδιων των φοιτητών. Είναι άφαντοι γιατί στην ουσία συμφωνούν με αυτή την πολιτική της σημερινής αλλά και παλαιότερων κυβερνήσεων που για τα συμφέροντα του κεφαλαίου κάνουν τα πτυχία μας κουρελόχαρτα, μας αναγκάζουν να δουλεύουμε για να μπορέσουμε να τελειώσουμε τις σπουδές μας. Στην ουσία δεν θέλουν να κουνιέται τίποτα. Γι' αυτό έχουν κάνει τακτική τους πλέον τη διάλυση των φοιτητικών συλλόγων».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass