Παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα του Erasmus+

ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΓΙΑΣ

Δημοσίευση: 05 Ιουλ 2018 15:54

Με απόλυτη επιτυχία παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα του προγράμματος ERASMUS+ KA1 του Γυμνασίου Αγιάς σε ημερίδα.

Η έναρξη και ο χαιρετισμός πραγματοποιήθηκε από τον διευθυντή του Γυμνασίου Αγιάς κ. Χαρμάνη Αναστάσιο, και κατόπιν έγινε εκτενής αναφορά των προγραμμάτων ERASMUS+ και του ρόλου τους στη σχολική εκπαίδευση από την κ. Τσίγκα Γεωργία, υπεύθυνη προγραμμάτων Erasmus + της Δ.Δ.Ε. Λάρισας.

Το πρόγραμμα αφορούσε: «Καινοτόμες διδακτικές προσεγγίσεις» που παρουσίασαν οι εκπαιδευτικοί του σχολείου κ. Αδαμοπούλου Παναγιώτα και κ. Γιαννοπούλου Αφροδίτη οι οποίες ταξίδεψαν στη Βαρκελώνη της Ισπανίας, «Καθοδήγηση σε εκπαιδευτικά πλαίσια για τον περιορισμό της μαθητικής διαρροής» που παρουσίασε η εκπαιδευτικός κ. Καρύτσα Αντιγόνη,

 «Καθοδήγηση εκπαιδευτικών στη διαχείριση μαθητών από μειονοτικά περιβάλλοντα» που παρουσίασε η εκπαιδευτικός κ. Ζαϊρέ – Καρανάσιου Αικατερίνη και «Τεχνικές Συναισθηματικής Απελευθέρωσης (EFT)» που παρουσίασαν οι εκπαιδευτικοί κ. Μπεϊνά Ευαγγελία (συντονίστρια του όλου προγράμματος) και κ. Αμανατίδου Ειρήνη, οι οποίες ταξίδεψαν στη Μαδρίτη της Ισπανίας.

Η όλη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του ΚΠΕ Γυμνασίου Αγιάς, ακολούθησε μικρή δεξίωση και στους παρακολουθήσαντες δόθηκε βεβαίωση συμμετοχής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass