Αίτηση ανάκλησης προσωρινών μέτρων από πλευράς Αναστασοπούλου

*ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ «ΣIΡΙΑΛ» ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ

Δημοσίευση: 18 Ιουλ 2018 15:33

Ακόμα ένα επεισόδιο του «σίριαλ» της τοποθέτησης διευθυντών σε σχολεία του νομού Λάρισας προστέθηκε χθες κάνοντας την υπόθεση που απασχολεί τον κλάδο ακόμα πιο πολύπλοκη, με τους εκπαιδευτικούς να μπλέκονται σε νομικούς λαβύρινθους.

Η πιο πρόσφατη κίνηση, καταγράφηκε από την πλευρά της περιφερειακής διευθύντριας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, κ. Ελένης Αναστασοπούλου, καταθέτοντας αίτηση ανάκλησης προσωρινών μέτρων (της αίτησης παράτασης επί της ουσίας) με τα οποία παρέμεναν διευθυντές οι έξι καθηγητές.

Πρόκειται για μια αντιπαράθεση που κρατάει εδώ και ένα χρόνο και ξεκίνησε με την απόφαση 6 διευθυντών να προσφύγουν στη δικαιοσύνη διεκδικώντας την παραμονή τους στα σχολεία που τοποθετήθηκαν ενάντια στην απόφαση της περιφερειακής διευθύντριας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, που ανακάλεσε την απόφαση του ΠΥΣΔΕ, περί τοποθετήσεων μετά από καταγγελίες.

Στα τέλη του περασμένου μήνα κι ενώ έληγε η προθεσμία προκειμένου το ΠΥΣΔΕ Λάρισας να συνεδριάσει για να συντάξει από μηδενική βάση νέους πίνακες διευθυντών σχολείων, μετά το έγγραφο Αναστασοπούλου, ο πρόεδρος του Διοικητικού Εφετείου Λάρισας με απόφασή του ανέστειλε ξανά την εκτέλεση της απόφασης Αναστασοπούλου, μέχρι να εκδοθεί η οριστική απόφαση επί της αιτήσεως αναστολής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass