ΣΤΟ 12ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ημέρα σχολικού αθλητισμού

Δημοσίευση: 10 Οκτ 2018 16:59

Το 12ο Γυμνάσιο Λάρισας στο πλαίσιο της 5ης πανελλήνιας ημέρας σχολικού αθλητισμού προγραμμάτισε και υλοποίησε τις παρακάτω δράσεις: Ομιλία για τα οφέλη της κίνησης και της γυμναστικής από μαθητή του σχολείου.


Απασχόληση με αθλοπαιδιές (ποδόσφαιρο, βόλεϊ, μπάσκετ) ενώ ακολούθησαν σκυταλοδρομίες και η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με χορό (χασάπικο γρήγορο).
Στη βιωματική προσέγγιση του «ας κινηθούμε», το σχολείο προγραμμάτισε και υλοποίησε την ημέρα εκείνη επίσκεψη του μαραθωνοδρόμου από το Μεταξοχώρι Αγιάς, Δημήτρη Παρλαπάνου.
Ο κ. Παρλαπάνος παρακίνησε με τον λόγο του μαθητές και καθηγητές και στη συνέχεια έτρεξε συμβολικά με τους μαθητές τρεις φορές γύρω από τον αύλειο χώρο του σχολείου.
Τέλος τιμήθηκε με αναμνηστική πλακέτα για την προσφορά του στο «Δρομικό κίνημα» και την παρουσία του την ημέρα αυτή στον χώρο του 12ου Γυμνασίου.
Η εκδήλωση πλαισιώθηκε με δημιουργίες κολάζ εκπαιδευτικών της καλλιτεχνικής ειδικότητας, με τις οποίες καλύφθηκαν συμβολικά τα μισά παγκάκια του σχολείου, κίνηση που τα παιδιά χάρηκαν και τη σεβάστηκαν απόλυτα!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass