Εντυπωσιακή γιορτή από τους μαθητές του ΕΕΕΕΚ

ΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΑΝ ΤΟ 2022

Δημοσίευση: 15 Ιαν 2023 17:33

Αποχαιρετώντας το 2022 οι μαθητές και οι μαθήτριες του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Λάρισας (Ε.Ε.Ε.ΕΚ.) και ελπίζοντας το 2023 να τους χαρίσει αντίστοιχες στιγμές χαράς με αυτές που έζησαν κατά τη σχολική χριστουγεννιάτικη γιορτή την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου, ευχαριστούν όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους και παρακολούθησαν την εκδήλωση στην κατάμεστη αίθουσα του σχολείου μας.
Στην εκδήλωση έλαβαν μέρος όλοι οι μαθητές/-τριες του σχολείου οι οποίοι παρουσίασαν πλούσια θεατρικά δρώμενα, τραγούδησαν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα, αντάλλαξαν ευχές με τους παρευρισκόμενους, μεταφέροντας το πνεύμα των Χριστουγέννων και προκαλώντας στο κοινό που τους παρακολούθησε συναισθήματα θαυμασμού και αγάπης!
Με το πέρας της εκδήλωσης ακολούθησε πλούσιος μπουφέ με ποικιλία κερασμάτων τα οποία γεύτηκαν μικροί και μεγάλοι, όπου επίσης παρουσιάστηκαν δημιουργίες (κεραμικά και ξύλινα στολίδια, εικόνες, degoupage σε μπουκάλι κ.ά.) οι οποίες κατασκευάστηκαν από τα Εργαστήρια Χειροτεχνίας, Αυτόνομης Διαβίωσης και Γεωπονίας Τροφίμων και Περιβάλλοντος.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την προσφορά δώρων στους/στις μαθητές/-τριες που κατασκευάστηκαν από τους/τις υπεύθυνους εκπαιδευτικούς των Εργαστηρίων του σχολείου μας, γεμίζοντας χαρά και ενθουσιασμό όλους τους παριστάμενους για την όμορφη αυτή εκδήλωση.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αν. τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Ν.Δ., βουλευτής Ν. Λάρισας, κ. Κέλλας Χρήστος, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός Κωνσταντίνος, η αν. Π.Δ.Ε. Θεσσαλίας κ. Ζιάκα Βασιλική, ο αν. Δ.Δ.Ε. Λάρισας κ. Ζέρβας Νικόλαος, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Παιδής Αθανάσιος, ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κ. Νταής Παναγιώτης, συνεργάτες του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Λάρισας, γονείς και κηδεμόνες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
COFFEE SHOW DHMOS LARISAION 15-5-24

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass