Δωρεά υλικού στο 1ο Ειδικό Νηπιαγωγείο Λάρισας

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Δημοσίευση: 29 Ιαν 2023 11:50

Για ακόμα μία φορά η αγάπη χιλιάδων συμπολιτών μετουσιώθηκε, μέσω των Ενεργών Πολιτών Λάρισας, σε εμπράγματη βοήθεια συνανθρώπων που την έχουν απόλυτη ανάγκη.


Αυτήν τη φορά, όπως σημειώνεται από τους Ενεργούς Πολίτες, «τα εκατομμύρια πλαστικά καπάκια μπουκαλιών που παραδόθηκαν στους Ενεργούς Πολίτες Λάρισας από σχολεία, οργανισμούς και απλούς πολίτες, σε συνεννόηση με τη διεύθυνση του 1ου Ειδικού Νηπιαγωγείου Λάρισας, «μετατράπηκαν» σε 7 καρεκλάκια και μία βιβλιοθήκη για τις ανάγκες των παιδιών του Νηπιαγωγείου.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ολόκληρη την κοινωνία της Λάρισας, που με τόση θέρμη και συνέπεια αγκάλιασε αυτήν τη δράση, που έχει όχι μόνο κοινωνικό και οικολογικό χαρακτήρα, αλλά είναι και μια έμπρακτη εκδήλωση αλληλεγγύης στους ανάπηρους συμπολίτες μας!
Επίσης, ευχαριστούμε τους εθελοντές μας για τον κόπο που καταβάλλουν σε καθημερινή βάση για την οργάνωση αυτής και κάθε άλλης δράσης μας, προσφέροντας αφιλοκερδώς τον πολύτιμο προσωπικό χρόνο τους, τις δεξιότητές τους και την αγάπη τους για τον συνάνθρωπο. Όλοι μαζί, συνεχίζουμε…» καταλήγει η ανακοίνωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass