Σεμινάριο γονέων για τη χρήση διαδικτύου από τα παιδιά

Ελεύθερη συμμετοχή για αποφυγή φαινομένων κακοποίησης

Δημοσίευση: 10 Ιουλ 2023 15:30

Σεμινάριο επιμόρφωσης γονέων με τίτλο «Χρήση διαδικτύου: Ναι μεν, αλλά. Μία συζήτηση για το πώς θα χρησιμοποιούν τα παιδιά μας το διαδίκτυο, με ασφάλεια» θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2023, στις 17.30 - 20.00, από το Σωματείο Eliza - Εταιρεία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού.


Το πρόγραμμα του σεμιναρίου έχει ως εξής:
17:30 - 18:15: Θέμα «Κίνδυνοι και προκλήσεις στην παιδική χαρά του διαδικτύου, με εισηγήτρια την Τίνια Απέργη, κλινική ψυχολόγο / καθηγήτρια Ψυχολογίας, στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος (ACG).
18:15 - 18:20: Καμπάνια «Κάθε δευτερόλεπτο μετράει» με εισηγήτρια την Αγγελική Βεργίτση, hub director, «Πρωτοβουλία Δικαιοσύνης Ελλάδα»
18:20 - 18:30: Διάλειμμα.
18:30 - 19:00: «Προστασία των παιδιών στον διαδικτυακό κόσμο: Μια νομική προσέγγιση», με εισηγήτρια την Ηλέκτρα Κουτσούκου - συντονίστρια, δρ Δικαιωμάτων Παιδιού, δικηγόρο, επιστημονική συνεργάτιδα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
19:00 - 19:30: Ερωτήσεις – Συζήτηση.
Η εγγραφή στο σεμινάριο είναι δωρεάν. Οι εγγεγραμμένοι/-ες θα λάβουν ηλεκτρονικό μήνυμα (email) με τις οδηγίες παρακολούθησης.
Την ηλεκτρονική διεύθυνση συμμετοχής στο σεμινάριο μπορείτε να τη βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου Eliza - Εταιρεία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass