Ξεκίνησαν τα ξενόγλωσσα προγράμματα

*ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ *ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ Η ΕΝΑΡΚΤΗΡΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Δημοσίευση: 30 Νοε 2023 14:44

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εναρκτήρια εκδήλωση των ξενόγλωσσων προγραμμάτων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας την περασμένη Πέμπτη 23 Νοεμβρίου, στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα. Πολλοί διευθύνοντες σύμβουλοι μεγάλων επιχειρήσεων, πρεσβευτές και πρόξενοι ξένων πρεσβειών και εκπρόσωποι εκπαιδευτικών οργανισμών παρευρέθηκαν για να εκφράσουν την υποστήριξή τους σε αυτή τη σημαντική περίσταση για το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Ο Αντιπρύτανης Διεθνών Σχέσεων, Εξωστρέφειας και Δια Βίου Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Σπύρος Καραμάνος ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους και εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για αυτή την ιστορική κίνηση προς ένα πιο διεθνές και εξωστρεφές Πανεπιστήμιο.
Η κύρια ενότητα της εκδήλωσης περιλάμβανε τις παρουσιάσεις των πέντε πρώτων διεθνών προγραμμάτων του Πανεπιστημίου από τους αντίστοιχους διευθυντές τους:
-Host-Microbe Interactions από τον Κώστα Κορμά.
-Advanced Experimental & Computational Biosciences από τον Κώστα Ματθιόπουλο.
-Εuropean Master in Sport & Exercise Psychology από τον Κοσμήτορα του ΤΕΦΑΑ Αθανάσιο Παπαϊωάννου.
-Lifestyle Medicine από τη Χριστίνα Καρατζαφέρη.
-Dairy Cattle Management από τον Αντρέα Φώσκολο.
Μερικές από τις εταιρείες που συμμετείχαν ήταν οι: Hewlett Packard Enterprise, Konecranes, MAN Energy Solution Hellas, P3, Metropolitan General Hospital, ELTRAK S.A., Πετσιάβας Α.Ε. και η Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας.
Δύο Πρέσβεις, ο Matthew Lodge της Βρετανίας και ο Tengku Dato’ Sirajuzzaman Bin Tengku Mohamed Ariffin της Μαλαισίας, παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, μαζί με αρκετούς άλλους προξένους και εκπροσώπους ξένων πρεσβειών. Τέλος, ορισμένοι διευθυντές εκπαιδευτικών ιδρυμάτων τίμησαν με την παρουσία τους το Πανεπιστήμιο.
Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας με ανακοίνωσή του ευχαριστεί όλους τους εθελοντές του που κατέστησαν δυνατή αυτή την εκδήλωση και εκφράζει την εκτίμησή του σε όλους τους παρευρισκόμενους που θα προωθήσουν το βασικό στόχο της εκδήλωσης, την εκπαιδευτική διεθνοποίηση του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass