Βραβεύσεις μαθητών από την Ενωση Ελλήνων Φυσικών

Συμμετείχαν σε πανελλήνιους διαγωνισμούς Τα ονόματα των διακριθέντων

Δημοσίευση: 17 Δεκ 2023 14:20

Τους επιτυχόντες μαθητές του 11ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Φυσικής Δημοτικού και Γυμνασίου 2023 και του 33ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Φυσικής Λυκείου βράβευσε η Ένωση Ελλήνων Φυσικών χθες το πρωί στο Μουσικό Σχολείο Λάρισας. Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου από τη Λάρισα από όλη τη Θεσσαλία.

Της τελετής απονομής των βραβείων προηγήθηκε ημερίδα όπου ο καθηγητής πρόεδρος Τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Δρ. Βασίλης Γερογιάννης αναφέρθηκε στις αλλαγές που φέρνει στην εκπαίδευση η τεχνητή νοημοσύνη στο σχολείο και το ChatGPT, ο Α’ αντιπρόεδρος Ε.Ε.Φ., Καθ. Β/θμιας Εκπαίδευσης Παναγιώτης Φιλντίσης, μίλησε για τους Πανελλήνιους Διαγωνισμούς Φυσικής και ο γενικός γραμματέας ΕΕΦ, Δρ Διδακτικής της Φυσικής, Κώστας Βουρλιάς που έγραψε το βιβλίο «Η φυσική είναι ωραία» μίλησε για τη σχέση της Φυσικής με τον αθλητισμό και ο τρόπος που τα σπορ μπορούν να αξιοποιηθούν, για να βοηθήσουμε τους μαθητές και τις μαθήτριες μας να ερμηνεύσουν την καθημερινότητά τους μεταβάλλοντας, τελικά, την αρνητική εικόνα που έχουν για το μάθημα της Φυσικής. Στο προεδρείο ήταν οι Ιωαννίδης Δημήτρης, Μαλάκος Σταμάτης, Τανός Ηλίας. Ακολούθησε η απονομή των βραβείων στους μαθητές που διακρίθηκαν στους διαγωνισμού. Ανά κατηγορία οι βραβευθέντες είναι:
Ε’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
Καμπίσιος Γρηγόριος-Ανδρέας, Μπαλαούρας Θάνος, Οικονόμου Μαρία, Τσιούρη Βασιλεία, Λιάλος Αλκίνοος, Έξαρχος Γεώργιος, Ευσταθίου Ιάσονας, Ηλιάδης Χρήστος, Κατσαμάνας Μίλτος, Κατσαμάκας Γεώργιος.
ΣΤ’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
Δημουλής Κωνσταντίνος, Καρέτσου Βαρβάρα, Μπασταρδής Αντώνιος, Μπατζαλέξης Παύλος, Κάλλη Νίνα, Κωστάμη Ειρήνη, Ματράκης Δημήτριος, Ντίνα Καλυψώ-Μαρία, Βενέτης Χριστόφορος, Καπετάνος Αναστάσιος, Καραϊσκος Ρήγας, Κοκκινίδης Φίλιππος, Μούντζιας Μάξιμος, Νταφόπουλος Κωνσταντίνος, Χατζηγρίβας Ανδρέας.

Α’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
Ιωάννου Δημήτριος, Παζάρα Χριστίνα, Μίχου Όλγα, Δερβένης Γεώργιος, Κυριαζής Γεώργιος Ραφαήλ.
Β’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
Σταυράκης Νικηφόρος, Τσολάκη Ιωάννα, Τζαμπύρας Κωνσταντίνος Ραφαήλ, Αραποστάθης Αριστοτέλης, Τουλκερίδη Διονυσία, Γεωργίου Δημήτριος, Βούζας Απόστολος, Κουκουμτζή Νεφέλη.Α’ ΛΥΚΕΙΟΥ
Παπασταύρος Γεώργιος, Λιόβα Χαρίκλεια, Σκρέκας Νικόλαος, Σιλιτζής Λεωνίδας, Γκάντζος Θεολόγος Άγγελος. *Από το 4ο ΓΕΛ Λάρισας βραβεύτηκε επίσης η καθηγήτρια-φυσικός Αθηνά Καραπέτσα στην κατηγορία πειραμάτων.
Γ’ ΛΥΚΕΙΟΥ
Ζωή Γκερμπεσιώτη από το Μουσικό Σχολείο Λάρισας.
ΝΑΤΑΣΑ ΠΟΛΥΓΕΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass