Τέταρτη μέρα κατάληψης…

Δημοσίευση: 12 Ιουλ 2013 21:10 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:33
 Τέταρτη μέρα σήμερα, συνεχίστηκε η κατάληψη των καθηγητών στα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, προκειμένου να εκφράσουν την αντίθεσή τους, στο προς ψήφιση νομοσχέδιο για τις διαθεσιμότητες, αλλά και καταργήσεις ειδικοτήτων εκπαιδευτικών, στην τεχνική εκπαίδευση.

Μέλη της ΕΛΜΕ Ν. Λάρισας, έδωσαν και πάλι το παρών, αποφασισμένοι να παραμείνουν στις θέσεις τους και να δράσουν δυναμικά ενάντια στις προθέσεις της κυβέρνησης, να υποβαθμίσει την επαγγελματική και τεχνική εκπαίδευση στη χώρα.

Παράλληλα αναμένουν την ανταπόκριση τόσο των βουλευτών στα αιτήματά τους, όσο και του περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ.  Κ. Αγοραστού να συγκαλέσει περιφερειακό συμβούλιο, για το εν λόγω θέμα με σκοπό να εκδοθεί ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου, που θα απαιτεί την απόσυρση του πολυνομοσχεδίου.

«Τον Σεπτέμβριο, 1.000 περίπου μαθητές του νομού, όταν θα  επιστρέψουν στο σχολείο τους,  δεν θα βρουν ούτε καθηγητές, ούτε τις ειδικότητες τις οποίες επέλεξαν στα ΕΠΑΛ και στις ΕΠΑΣ, καθώς εκατό καθηγητές του νομού Λάρισας, καταργούνται…»., υποστηρίζουν καλώντας και τους γονείς στο αγώνα τους.

 Λ.Κ.

 

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass