ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΤΕΛ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ Η ΕΚΠΤΩΣΗ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ 60%

Εκπτώσεις για φοιτητές 50% σε όλα τα υπεραστικά ΚΤΕΛ

Δημοσίευση: 21 Μαϊ 2013 2:36 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:19
Έκπτωση 50% στα εισιτήρια των υπεραστικών ΚΤΕΛ όλης της χώρας ισχύει από χθες, για τους φοιτητές (Πανεπιστημίων και ΤΕΙ), όταν μεταβαίνουν από τον τόπο της μόνιμης κατοικίας τους στην πόλη, όπου εδρεύει η σχολή στην οποία φοιτούν και αντιστρόφως. Παράλληλα, ισχύει, σε όλες τις υπεραστικές γραμμές της χώρας, έκπτωση 25% στο εισιτήριο των φοιτητών. Ειδικά για το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Λάρισας, όπως υπογραμμίζει ο πρόεδρος του κ. Β. Μανδηλάς, η έκπτωση για τους φοιτητές φτάνει το 60%, γιατί ισχύει και η ειδική προσφορά με την κάρτα πελάτη.
Ο κ. Β. Μανδηλάς, σημειώνει ακόμα ότι: Το μέτρο αυτό ελαφραίνει τον προϋπολογισμό της οικογένειας και του φοιτητή και να σημειώσουμε ότι μέρος του απαιτούμενου προϋπολογισμού καλύπτεται από τα ΚΤΕΛ και μέρος από το υπουργείο. Παράλληλα, το ΚΤΕΛ Λάρισας συνεχίζει και την προσφορά του με την κάρτα, οπότε η έκπτωση για το φοιτητή θα φτάνει το 60% και θα πληρώνει μόνο το 40% του εισιτηρίου. Ενδεικτικά αναφέρω ότι η απλή μετάβαση Λάρισα- Θεσσαλονίκη θα στοιχίζει 5, 60 ευρώ και χωρίς την κάρτα 7 ευρώ. Για Αθήνα θα στοιχίζει 12 ευρώ και αν δεν έχει κάρτα 15 ευρώ. Επίσης, συστήνω στους φοιτητές από Λάρισα, που πάνε σε άλλες πόλεις της Μακεδονίας, Θράκης κτλ. να χρησιμοποιούν το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Λάρισας μέχρι τη Θεσσαλονίκη, με ανταπόκριση στη Θεσσαλονίκη.
Η ΣΥΜΒΑΣΗ
Σημειώνεται ότι για να επιτευχθεί η έκπτωση, υπογράφηκε σύμβαση από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού με την Ομοσπονδία Υπεραστικών ΚΤΕΛ, η οποία θα ισχύει μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2013. Το ύψος του ποσού που συνομολογήθηκε για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα φτάνει τα 4.985.000 ευρώ.
Ε. Ρ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass