ΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΟΛΜΕ

«Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου»

Δημοσίευση: 01 Ιουν 2013 2:42 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:36
«Η απεργία διαρκείας της ΟΛΜΕ που ψήφισαν η ηγεσία της ΠΑΣΚΕ- ΔΑΚΕ, όπως και οι «υπερεπαναστάτες» των «Παρεμβάσεων» και «Συνεργασίας» ήταν το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου» τονίζει το ΠΑΜΕ Καθηγητών Λάρισας.
Στα συμπεράσματα από την απεργία της ΟΛΜΕ «που δεν έγινε ποτέ» αναφέρθηκε χθες, σε συνέντευξη Τύπου στην ΕΛΜΕ, που παραχώρησε η Γραμματεία Εκπαιδευτικών ΠΑΜΕ Λάρισας με την καθηγήτρια Κλαίρη Καψαχάτη, να τονίζει μεταξύ άλλων πως «ήμασταν οι μόνοι που πήγαμε κόντρα στο ρεύμα της απεργίας διαρκείας (!), της όψιμης επαναστατικότητας, που τελικά… την έφαγε η μαρμάγκα..
Το ΠΑΜΕ ξεκαθάρισε από την αρχή ότι το κύριο ζήτημα είναι το σύνολο της αντιεκπαιδευτικής πολιτικής που εκφράζεται και στην αύξηση του ωραρίου, στις απολύσεις. Το κίνημα των εκπαιδευτικών πρέπει να χαράξει άλλη ρότα και να έχει ηγεσίες διατεθειμένες να μπούνε μπροστά για κάθε πρόβλημα.
Αποδείχτηκε ότι οι «επιλεκτικοί αγωνιστές» δεν έχουν ιερό και όσιο, όταν είναι να υπονομεύσουν. Στη Λάρισα, είδαμε τους απεργοσπάστες συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ και εκείνη τη μέρα. Ακούσαμε την εκπρόσωπο των Παρεμβάσεων στην ΟΛΜΕ να καλεί 500 συνδικαλιστές σε απεργία!
Είναι επικίνδυνες, τυχοδιωκτικές για το κίνημα, αυτές οι δυνάμεις, της λεγόμενης «εκπαιδευτικής αριστεράς», που αν δεν τους γυρίσουμε την πλάτη, θα σκάψουν κι άλλο τον λάκκο μας! Είναι οι ίδιες δυνάμεις που με περισσό θράσος βγαίνουν και συνεντευξιάζονται φαρδιά πλατιά στον Τύπο, εξηγώντας πολύ απλά, γιατί ξεπούλησαν και αυτόν τον αγώνα πριν καν αυτός πραγματοποιηθεί! Γιατί, αυτοί, οι λάτρεις κατά τ’ άλλα των δημοκρατικών διαδικασιών, γράψανε στα παλιότερα των υποδημάτων τους, τις αποφάσεις των γενικών συνελεύσεων, που πραγματοποιήθηκαν με τη συμμετοχή χιλιάδων συναδέλφων!».
Με τους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ να καταλήγουν σημειώνοντας ότι «ο θυμός και η αγανάκτηση δεν αρκούν. Καλούμε τους συναδέλφους να αλλάξουν τον συσχετισμό δύναμης, να υπερψηφίσουν το ψηφοδέλτιο της ΕΣΑΚ που στηρίζουν οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ, να αξιοποιήσουν την πείρα τους, να κάνουν στην άκρη τις δυνάμεις που συστηματικά υπονομεύουν τη ζωή και τα δικαιώματά τους».
Β.Κ.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass