ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΤΕΙ

Ανέλαβε καθήκοντα ο Παν. Γούλας

Δημοσίευση: 07 Ιουν 2013 2:46 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:44
Επισήμως ανέλαβε καθήκοντα προέδρου του ΤΕΙ Λάρισας ο καθηγητής Παναγιώτη Γούλας, σε ειδική τελετή που διοργανώθηκε, χθες, στο συνεδριακό κέντρο του Ιδρύματος, παρουσία των τοπικών αρχών αλλά και της εκπαιδευτικής κοινότητας.
Η εκδήλωση άνοιξε με τον απερχόμενο πρόεδρο, καθηγητή Θεόδ. Τσιρίκογλου να παρουσιάζει τα πεπραγμένα της απερχόμενης διοίκησης, ενώ ο κ. Γούλας επανέλαβε τους στόχους που έθεσε ως προτεραιότητα στη θητεία του εστιάζοντας παράλληλα στην οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το Ιδρυμα, λόγω και της γενικότερης οικονομικής συγκυρίας αλλά και με αφορμή τη μείωση των δαπανών για τα λειτουργικά έξοδα.
Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε ο πρόεδρος του Συμβουλίου Διοίκησης του ΤΕΙ Λάρισας Κων. Χατζηθεοφίλου και ο δήμαρχος Λαρισαίων Κων. Τζανακούλης, ενώ μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν, η θεματική αντιπεριφερειάρχης Λάρισας Μαρία Μαμάρα, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας Σπ. Μπαρμπούτης, ο πρόεδρος του παραρτήματος Κεντρ. και Δυτ. Θεσσαλίας του ΤΕΕ Ντ. Διαμάντος, η περιφερειακή διευθύντρια Εκπαίδευσης Θεσσαλίας Βασιλική Ζιάκα, ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Λάρισας Αθαν. Μαργαριτόπουλος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικού Προσωπικού του ΤΕΙ Γ. Σούλτης, διευθυντές σχολών και προϊστάμενοι Τμημάτων, εκπαιδευτικοί, διοικητικοί υπάλληλοι και σπουδαστές.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass