ΣΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Εβδομάδα οικογενειακού εθελοντισμού

Δημοσίευση: 24 Σεπ 2015 8:00

Στην προσπάθειά του το «Το Χαμόγελο του Παιδιού», να ενισχυθεί ο πυρήνας της οικογένειας στην Ελλάδα, στο κομμάτι της ανιδιοτελούς προσφοράς, αποφασίστηκε να θεσπίσει την εβδομάδα του «Οικογενειακού Εθελοντισμού».

Συγκεκριμένα, για μία εβδομάδα, το Κέντρο Άμεσης Κοινωνικής Επέμβασης Θεσσαλίας, στη Λάρισα, θα ανοίξει την πόρτα του στις οικογένειες που θέλουν να συμμετέχουν στο έργο του Χαμόγελου και να έρθουν σε επαφή με την ιδέα του εθελοντισμού.

Από 5 έως 11 Οκτωβρίου, το Εθελοντικό Δημιουργικό Εργαστήριο του Οργανισμού στην οδό Ηφαίστου 9, στη Λάρισα, περιμένει τις οικογένειες που θα δηλώσουν συμμετοχή για να γίνουν αρωγοί της προσπάθειας που καταβάλλει για τα παιδιά που έχουν ανάγκη και να αποτελέσουν τα νέα μέλη της ευρύτερης Οικογένειας του Χαμόγελου.

Το Εθελοντικό Δημιουργικό Εργαστήρι αποτελεί τον χώρο δημιουργίας των κατασκευών (κοσμήματα, χειροποίητες κατασκευές κτλ.) που διατίθενται στα παζάρια του Οργανισμού και γίνεται και η προετοιμασία των παραγγελιών σε μπομπονιέρες.

Βασίζεται κατά κύριο λόγο στους εθελοντές του, οι οποίοι αφιερώνουν χρόνο και φαντασία στην προετοιμασία των κατασκευών.

 Όπως ανακοινώνει ο Οργανισμός: «Δεν χρειάζεται εξειδίκευση ή προϋπηρεσία στον χώρο των κατασκευών, παρά μόνο διάθεση και όρεξη για καλλιτεχνική έκφραση.

Για μια εβδομάδα και σε προκαθορισμένες ημερομηνίες και ώρες, η επιλεγμένη Δράση του Οργανισμού πρόκειται να υποδεχθεί οικογένειες που επιθυμούν να εμπλέξουν τα ανήλικα και ενήλικα μέλη τους στην έννοια του εθελοντισμού».

Όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή, μπορούν να συμπληρώσουν την ανάλογη φόρμα στην ιστοσελίδα http://goo.gl/forms/IXlp6xS4s6) μέχρι και 28 Σεπτεμβρίου 2015.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass