ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ η ΕΛΜΕ Λάρισας!

* Αμέλεια αποδέχεται ο ταμίας της Ένωσης, αλλά όχι την αιχμή περί κακοδιαχείρισης

Δημοσίευση: 12 Νοε 2015 0:49

Χωρίς τηλέφωνο και πρόσβαση στο διαδίκτυο έμειναν στην ΕΛΜΕ Λάρισας, καθώς δεν πληρώθηκε εμπρόθεσμα ο σχετικός λογαριασμός.

Η... αρρυθμία διορθώθηκε, όπως προκύπτει από το νέο γύρο ανακοινώσεων που είδαν χθες το φως της δημοσιότητας, αλλά δεν φαίνεται να αποκαθίσταται η ηρεμία μεταξύ των παρατάξεων που συμμετέχουν στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΛΜΕ, καθώς οι τόνοι ήταν ιδιαίτερα υψηλοί.

Το θέμα αποκάλυψε με μια σκωπτική ανακοίνωση η ΔΑΚΕ Καθηγητών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στην οποία γινόταν λόγος για κακή διαχείριση των οικονομικών της ΕΛΜΕ Λάρισας.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση, που φέρει τον τίτλο «ΜΗΝΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ: «Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ»:

«Ακόμη ένα δυστυχώς ευτράπελο γεγονός στην αλυσίδα των πρωτοφανών καταστάσεων που βιώνει η ΕΛΜΕ ν. Λάρισας το τελευταίο χρονικό διάστημα, είναι και οι δύο φορές σε ένα μήνα (!) διακοπή της τηλεφωνικής σύνδεσης καθώς και της πρόσβασης στο διαδίκτυο των γραφείων της. Ποιοι έχουν τέλος πάντων και την ευθύνη διαχείρισης των οικονομικών της πάντα νοικοκυρεμένης ΕΛΜΕ; Μα ούτε τα βασικά;

Από πότε η ΕΛΜΕ μας έγινε μπαταχτσής;», καταλήγει η ανακοίνωση της ΔΑΚΕ Καθηγητών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΑΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΜΕ

Άμεση υπήρξε η αντίδραση του ταμία της ΕΛΜΕ Λάρισας, Γιώργου Νικολαΐδη, ο οποίος αποδέχεται ότι υπήρξε διακοπή λόγω αμέλειάς του να αποπληρώσει εμπρόθεσμα τον σχετικό λογαριασμό, αλλά θεωρεί εξαιρετικά σοβαρή την αιχμή περί κακοδιαχείρισης που του προσάπτει η ΔΑΚΕ και προκαλεί τους συναδέλφους του να θέσουν θέμα οικονομικού ελέγχου στην επόμενη συνεδρίαση.

Ειδικότερα, στην απάντησή του, ο ταμίας της ΕΛΜΕ αναφέρει τα εξής:

«Η αντιπαράθεση πλέον από την πλευρά της ΔΑΚΕ έχει οξυνθεί και από πολιτικό-συνδικαλιστικό έχει περάσει σε προσωπικό επίπεδο. Μετά την πρόεδρο της ΕΛΜΕ σειρά έχει ο ταμίας. Δεν θα σχολιάσω το ειρωνικό ύφος της ανακοίνωσης. Ο λόγος της διακοπής της τηλεφωνικής σύνδεσης είναι η εκπρόθεσμη πληρωμή του λογαριασμού, τον οποίο δεν αρνούμαι ότι αμέλησα να πληρώσω εντός προθεσμίας, κάτι που γνωρίζει το ΔΣ της ΕΛΜΕ.

Αυτό στο οποίο θα σταθώ είναι η αιχμή που αφήνει η ΔΑΚΕ περί κακοδιαχείρισης των οικονομικών του σωματείου. Και επειδή θεωρώ ότι η κατηγορία είναι εξαιρετικά σοβαρή, ξεπερνά την πολιτική αντιπαράθεση και με θίγει προσωπικά, τους προκαλώ να θέσουν θέμα οικονομικού ελέγχου στο επόμενο ΔΣ. Διαφορετικά, οφείλουν να ανασκευάσουν την ανακοίνωσή τους».

Μ.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass