ΑΠΡΟΣΜΕΝΗ ΤΡΟΠΗ ΣΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΦΟΝΟΥ ΣΤΗ ΣΙΑΤΙΣΤΑ

Αναζητούσαν 23χρονο που είχαν …δολοφονήσει!

Δημοσίευση: 23 Ιαν 2016 1:04
Ο άτυχος Κωστής Πολύζος, σε φωτογραφία από το site της Αγγελικής Νικολούλη που τον αναζητούσε μέσω της εκπομπής της Ο άτυχος Κωστής Πολύζος, σε φωτογραφία από το site της Αγγελικής Νικολούλη που τον αναζητούσε μέσω της εκπομπής της

 

 

 

ΚΟΖΑΝΗ
Απρόσμενη εξέλιξη σημειώθηκε στην πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας του νεαρού Κωστή Πολύζου, στη Σιάτιστα Κοζάνης, που είχε γίνει στις 18 Φεβρουαρίου 2011.
Χθες το πρωί συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής, στην Ελευσίνα όπου είχαν εγκατασταθεί μαζί με το ανήλικο παιδί τους, η 49χρονη μητέρα του (Δ.Κ) και ο 42χρονος (Χ.Ν) σύζυγός της-πατριός του 23χρονου, ως οι δράστες της δολοφονίας του.
Η σύλληψή τους έγινε μετά από ένταλμα του ανακριτή Κοζάνης.
Ο 23χρονος Κωστής Πολύζος είχε εξαφανισθεί στις 18 Φεβρουαρίου 2011, από το σπίτι του στη Σιάτιστα Κοζάνης, ενώ το πτώμα του είχε βρεθεί από κυνηγό επτά μήνες αργότερα, στις 26 Σεπτεμβρίου 2011, στο κτήμα του πατριού του, σε αγροτική περιοχή μεταξύ των Δημοτικών Διαμερισμάτων Κοκκινιάς και Ταξιάρχη Γρεβενών, σκεπασμένο με κλαδιά και θάμνους.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η μητέρα και ο πατριός του 23χρονου είχαν πάρει ένα μεγάλο δάνειο για την αγορά σπιτιού στο όνομά του και υπήρχαν συνεχείς διενέξεις μεταξύ τους. Το μοιραίο βράδυ, μετά από ακόμη έναν καβγά ανάμεσα στον Κωστή Πολύζο και τον πατριό του, ο τελευταίος τον σκότωσε και μαζί με τη μητέρα του νεαρού τον μετέφεραν στο κτήμα του, όπου τον έθαψαν.
Οι δύο δράστες κρατούνται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και αργότερα θα μεταφερθούν στον εισαγγελέα Κοζάνης, κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία από πρόθεση από κοινού σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, περιύβριση νεκρού από κοινού, ψευδορκία μάρτυρα και πλαστογραφία μετά χρήσεως.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass