ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ

Ανοιχτός για συνάντηση με αγρότες ο Τσίπρας

Φ.Γεννηματά: Να μην κλείσουν τους δρόμους

Δημοσίευση: 23 Ιαν 2016 20:56

ΑΘΗΝΑ

Νέα δεδομένα στη διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην κυβέρνηση και τους αγρότες, φέρνει η πρόθεση του πρωθυπουργού να συναντηθεί με εκπροσώπους τους, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου και ενώ επίκειται η απόφαση της κρίσιμης σύσκεψης αγροτών για κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους. 

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι "η κυβέρνηση έχοντας την ίδια αγωνία με τον αγροτικό κόσμο για την παραγωγική ανασυγκρότηση και την προστασία του εισοδήματός τους, επαναλαμβάνει ότι ήταν και παραμένει ανοικτή στον διάλογο".

"Ο πρωθυπουργός εξέφρασε την πρόθεσή του να συναντηθεί ο ίδιος με εκπροσώπους, που θα εκφράζουν αντιπροσωπευτικά τα αιτήματα των αγροτών", συνεχίζει η ανακοίνωση.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε το Σάββατο με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ευάγγελο Αποστόλου και τον αναπληρωτή υπουργό, Μάρκο Μπόλαρη.

Η ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ

Εν τω μεταξύ , να μην κλείσουν τους δρόμους παρά το δίκιο τους για το ασφαλιστικό καλεί τους αγρότες η Φώφη Γεννηματά με δύο μηνύματά της σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Οι αγρότες έχουν δίκιο και έχουν τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Θέλουν να συμβάλλουν στην εθνική προσπάθεια, αλλά με το ασφαλιστικό της κυβέρνησης δεν μπορούν. Οι ρυθμίσεις που φέρνει η κυβέρνηση τούς εξοντώνουν. Καταδικάζουν την ελληνική περιφέρεια σε μαρασμό. Νέοι άνθρωποι, με καινοτόμες ιδέες που ξαναδίνουν ζωή στην ύπαιθρο καταστρέφονται. Μικρές και μεσαίες εκμεταλλεύσεις βγαίνουν εκτός παραγωγής.

» Όμως οι δρόμοι πρέπει να μείνουν ανοιχτοί. Το έχουν ανάγκη οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι εξαγωγείς, η ελληνική οικονομία. Πρέπει να σκεφτούμε την κρισιμότητα των στιγμών, πρέπει να σκεφτούμε όλοι, πάνω από όλα την Ελλάδα. Η κυβέρνηση έχει υποχρέωση με διάλογο να βρει λύση. Λύση δεν είναι η συγγνώμη» τονίζει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Σε ό,τι αφορά τις κινητοποιήσεις των ελευθέρων επαγγελματιών αναφέρει: «Η κυβέρνηση εξαφανίζει κυριολεκτικά τους νέους επιστήμονες, τους ελεύθερους επαγγελματίες. Τους καταδικάζει σε ανεργία. Επιλέγει κάθε φορά ομάδες - στόχους, που θεωρεί ότι δεν αποτελούν εκλογική της πελατεία. Αν δεν υπάρξει επανεκκίνηση της οικονομίας, εάν δεν υπάρξουν επενδύσεις, αν δεν υπάρξει ανάπτυξη στη χώρα και μεταρρυθμίσεις θα αναζητούν διαρκώς ποια θα είναι η επόμενη κοινωνική ομάδα που θα εξοντωθεί».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass