ΣΤΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ Ο ΟΜΙΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO

Δωρεά 300 βιβλίων στα σχολεία της Ίμβρου

Δημοσίευση: 06 Φεβ 2016 21:05

Ο Όμιλος για την UNESCO Ν. Λάρισας θα ταξιδέψει στο Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως όπου θα συναντηθεί με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στις 13 Φεβρουαρίου.

Σκοπός της επίσκεψης είναι η δωρεά βιβλιοθήκης με 300 βιβλία, χορηγία του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη και της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου.

Το έπιπλο της βιβλιοθήκης, αξίας 1000 ευρώ, κατασκεύασε η Εταιρεία ALFA WOOD GROUP, ενώ τα επιτραπέζια παιχνίδια και το παιχνίδι πινγκ πονγκ δώρισε στον Όμιλο η εταιρεία ΚΑΣΙΔΙΣ Α.Ε.

Ο Όμιλος τους ευχαριστεί θερμά για την αγαστή συνεργασία τους και τη συμβολή τους στην ολοκλήρωση αυτής της δράσης του τομέα της Παιδείας του Ομίλου για την UNESCO N. Λάρισας.

ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙΟΥ

Ο Όμιλος για την UNESCO Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ ιδρύει την πρώτη Σχολή Γονέων στο Δημοτικό Σχολείο Μελισσοχωρίου σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου.

Στόχος η παρουσίαση επιστημονικών θεμάτων, η ανταλλαγή απόψεων και η όσο το δυνατόν καλύτερη αντιμετώπιση καταστάσεων διαπαιδαγώγησης των παιδιών-μαθητών.

Η πρώτη εισήγηση αφορά στην «Ασφάλεια στο Διαδίκτυο» από τον Αχιλλέα Κατσίκα, RN, MSc, Tμήμα Ιατρικής ΤΕΙ Θεσσαλίας.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΙΣΜΟΥ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ

Ο Όμιλος για την Unesco Ν. Λάρισας θα εκπαιδεύσει τα άτομα της 3ης ηλικίας του δήμου Κιλελέρ, στην εκμάθηση του ονόματος και του επιθέτου τους, προκειμένου να μπορούν να υπογράφουν σημαντικά έγγραφα.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα της Unesco με τίτλο «Εκπαίδευση για όλους -Αναλφαβητισμός» για τα έτη 2014-2030 και απευθύνεται στην Τρίτη Ηλικία με στόχο την ισότιμη πρόσβαση στην εκπαίδευση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass