Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΤΡΟΦΙΜΑ

Με τον Βαρθολομαίο ο πρόεδρος της INTERCOMM Στ. Τσαγκούλης

Δημοσίευση: 12 Φεβ 2016 0:15

 

Με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, συναντήθηκε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας INTERCOMM FOODS κ. Στέργιος Τσαγκούλης, με αφορμή και την παροχή τροφίμων (25 τόνων) που έφτασαν στην Κωνσταντινούπολη με φορτηγό και σύμφωνα με τις οδηγίες του Πατριαρχείου. Σύμφωνα και με την ευχαριστήρια επιστολή του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου «ο κ. Τσαγκούλης είχε την ευγενή καλοσύνη όπως αποστείλει προς την Ιεράν Πατριαρχικήν και Σταυροπηγιακήν Μονήν των Βλατάδων Θεσσαλονίκης ικανή ποσότητα κομπόστας προς θεραπείαν των ποικίλων αναγκών των φοιτητών των διαμενόντων εν τω παρ αύτή Οίκοτροφείω, αλλά και ανθρώπων οι οποίοι θεραπεύονται από την καθ' ήμάς Ιεράς Μονή. Ευχαριστούντες και αύθις διά την τοιαύτην σημαντικήν δωρεάν ευχόμεθα υμίν πάσαν εκ Θεού τού δι' ημάς νηπιάσαντος ευλογίαν και ενίσχυσιν εις τον επαγγελματικόν και οικογενειακόν ύμών βίον».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας INTERCOMM FOODS Στέργιος Τσαγκούλης, έχοντας στο πλευρό του τον γιο του Βασίλη και μέσα σε κλίμα συγκίνησης και έντονης συναισθηματικής φόρτισης, ενημέρωσε τον προκαθήμενο της Ορθόδοξης Εκκλησίας ότι «θα ακολουθήσει κι άλλη βοήθεια σε τρόφιμα, ενώ ενδιαφέρουσα ήταν η συζήτηση που ακολούθησε και αφορούσε τον Ελληνισμό και τη Ρωμιοσύνη και στην αναπτέρωση του ηθικού που κυριαρχεί πλέον στους κόλπους των Ελλήνων της Πόλης».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass